Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έκκληση βοήθειας για το μικρό Χρήστο Θεοδωρίδη

Έκκληση βοήθειας για το μικρό Χρήστο Θεοδωρίδη

0

4.000 ευρώ για αποπληρωμή των φαρμάκων του χρειάζεται το 9χρονο παιδί από την Κομοτηνή

Η οικογένεια του Χρήστου Θεοδωρίδη από την Κομοτηνή χρειάζεται ΑΜΕΣΑ το ποσό των 4.000 € μέχρι το επόμενο Σάββατο για την αποπληρωμή των φαρμάκων του μικρού για να μην σπάσει το συμβόλαιο που υπάρχει με την κλινική στην Ρωσία. «Ήδη η πληρωμή των φαρμάκων είναι πίσω και αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία», σημειώνει το σωματείο «Παιδική Χαρά», προσθέτοντας: «για αυτούς που δεν γνωρίζουν την ιστορία του, ο μικρός Χρήστος, από την Αίγειρο, Κομοτηνής, είναι σχεδόν 9 ετών και η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε από αλλεργική αντίδραση σε ένα εμβόλιο που έκανε σε ηλικία 4,5 μηνών, το οποίο του προκάλεσε πολλάνευρολογικά προβλήματα. Αυτή είναι και η αρχή του γολγοθά της οικογένειας, η οποία, έπειτα από προσπάθειες να βρει θεραπεία για το παιδί τους σε Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, κατέληξαν στην νευρολογική της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία.

Ο Χρήστος παρακολουθεί από τον Οκτώβριο του 2016 εξειδικευμένη φαρμακευτική αγωγή, που στέλνεται από την Ρωσία, και μέχρι σήμερα η κατάσταση του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση: αυτή τη στιγμή περπατάει, αρθρώνει κάποιες λέξεις άλλα δεν μπορεί να ανέβει σκαλοπάτια και δεν κάνει κρίσεις σπασμού τόσες όσες έκανε παλιότερα. Το τελικό στάδιο της θεραπείας είναι το χειρουργείο στη νευρολογική κλινική της Αγ. Πετρούπολης.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι η οικογένεια δεν έχει χρήματα να συνεχίσει την θεραπεία του μικρού που συνολικά αναμένεται να κοστίσει 95.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του χειρουργείου). Τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε δόσεις. Άμεσα, μέχρι τις 18-07-20, πρέπει να πληρωθούν 4.000€. 15.000€ για την τελική θεραπεία στην Αγία Πετρούπολη. 60.000€ για τους 3 επανελέγχους του Χρήστου. 16.000€ συνολικά στα φάρμακα του. Αυτά τα 4 χρόνια η οικογένεια γονάτισε μπροστά στο βάρος των εξόδων. Ο κόσμος της Κομοτηνής έχει στηρίξει με πολλή αγάπη την μεγάλη αυτή προσπάθεια τους. Για το λόγο αυτό, η Παιδική Χαρά, γνωρίζοντας τον αγώνα τους, και έχοντας σταθεί στο πλευρό της οικογένειας εδώ και 2 χρόνια, σας ενημερώνει όλους εσάς, να στηρίξουμε οικονομικά και ψυχολογικά τον Χρήστο, ώστε να έχει πρόσβαση στη θεραπεία του και το χειρουργείο για να γίνει καλά».

 

Πώς να βοηθήσετε

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον Χρήστο μας, μπορούν να το κάνουν στον κάτωθι ερανικό λογαριασμό

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΙΑΣΜΟΣ : 2340 0338 127

ΙΒΑΝ : GR18 0110 2340 0000 2340 0338 127

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

AITΙΟΛΟΓΙΑ : ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

SWIFT – BIC : ETHNGRAA

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παραμένει υψηλό το φορτίο στην Ξάνθη: 46 νέα κρούσματα

211 συνολικά στην Περιφέρεια, τα 58 στην Καβάλα   Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Πέμπτη 16 Σεπ…