Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Θέλει επιστροφή στα… διπλά η Ξάνθη

Θέλει επιστροφή στα… διπλά η Ξάνθη

0
soltani 2

Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Σολτάνι για την ξανθιώτικη ομάδα

Το Σάββατο στις 17:15 (απευθείας NS1) η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Ξάνθης, με τους παίκτες να κάνουν χθες… βιντεοθεραπεία και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει τις απαραίτητες παρατηρήσεις.

Η ξανθιώτικη ομάδα θα κάνει και σήμερα το πρωί το καθιερωμένο χαλάρωμα κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά όπου θα διανυκτερεύσει, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια, με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο να δουλεύουν σε διαφορετικούς τομείς.

Άπαντες στην ομάδα επιθυμούν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στις 6 αγωνιστικές, με την τεχνική ηγεσία να δίνει έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι παίκτες στην επόμενη αναμέτρηση.

Στην πρωινή προπόνηση, μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης και προθέρμανσης στη συνέχεια υπήρξε κατοχή μπάλας, τελειώματα φάσεων και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους πριν το οικογενειακό διπλό.

Παράλληλα, η προετοιμασία της ομάδας περιλάμβανε και παρακολούθηση βίντεο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία του αντιπάλου αλλά και της ξανθιώτικης ομάδας, κάνοντας τις επισημάνσεις του.

Το ευχάριστο νέο ήταν πως δεν προέκυψε κανένα νέο πρόβλημα κι έτσι μοναδική δεδομένη απουσία για το ματς με τους Βοιωτούς θα είναι αυτή του τραυματία Καρίμ Σολτάνι ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στη δράση από την 11η αγωνιστική, η οποία είναι προγραμματισμένη για δύο εβδομάδες μετά, καθώς μεσολαβεί το κενό λόγω των Εθνικών Ομάδων το επόμενο Σαββατοκύριακο (12-13 Νοεμβρίου).

Συνεδρίασε η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ

Συνήλθαν χθες για πρώτη φορά σε σώμα τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ υπό την προεδρία του Ιωάννη Δρόσου και κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν -όπως αναμενόταν- το ζήτημα της διαιτησίας και της νέας ΚΕΔ της οποίας νέος πρόεδρος είναι ο Γεώργιος Μπίκας.

Ο κ. Μπίκας ενημέρωσε ότι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα είναι οι Ιωάννης Τσαχειλίδης, Δημήτριος Καλύβας ενώ σε στενή συνεργασία θα είναι ο Νικόλας Ιωσηφόλου.

Στο φλέγον ζήτημα των νέων πινάκων διαιτησίας, αποφασίστηκε ότι οι τρέχοντες ορισμοί θα γίνουν από τους υπάρχοντες, ωστόσο εγκρίθηκε το αίτημα του Γιώργου Μπίκα να πραγματοποιηθεί η αναμόρφωσή τους ύστερα από αγωνιστικά τεστ που θα γίνουν το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου που δεν θα υπάρχει πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η πλήρης έκθεσης και το κλείσιμο βιβλίων από τους ορκωτούς λογιστές της ΕΠΟ, όπως προβλέπεται από το Καταστατικό της Ομοσπονδίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στα ΔΣ της Super League και Πρόεδρος της Επιτροπής του Κυπέλλου Ελλάδας θα είναι ο Ζήσης Βρύζας και αντίστοιχα εκπρόσωπος στη Football League από πλευράς Ομοσπονδίας θα είναι ο Αλέξης Δέδες.

SUPER LEAGUE

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

15.00: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρ. (NS3)

17.15: Λεβαδειακός – Ξάνθη (NS1)

19.30: Α.Ε.Κ. – Ατρόμητος Αθ. (NS2)

ΚΥΡΙΑΚΗ 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

15.00: Παναιτωλικός – Λάρισα (NS2)

17.15: Κέρκυρα – Βέροια (NS3)

17.15: Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. (NS2)

19.30: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (NS1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

19.30: Ηρακλής – Πλατανιάς (NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Ολυμπιακός 18

2. Παναθηναϊκός 14

3. ΠΑΣ Γιάννινα 13*

4. Π.Α.Ο.Κ. 11**

5. A.E.K. 11

6. Πανιώνιος 10

7. Ατρόμητος Αθ. 10

8. ΑΟ Ξάνθη 9

9. Πλατανιάς 9

10. Παναιτωλικός 8

11. Λάρισα 8

12. Λεβαδειακός 7*

13. Κέρκυρα 7

14. Αστέρας Τρ. 6

15. Βέροια 6

16. Ηρακλής 2

* ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός με ένα παιχνίδι λιγότερο.

** Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3 βαθμούς λόγω τιμωρίας από την περσινή σεζόν.

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Legends 2004: Φιλικό με τους UEFA All Stars για τους εορτασμούς των 20 χρόνων του έπους του Euro!

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από το μεγαλύτερο θαύμα που έχει υ…