Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Υπό «κατάρρευση» το τμήμα Αυθαιρέτων της Πολεοδομίας Ξάνθης

Υπό «κατάρρευση» το τμήμα Αυθαιρέτων της Πολεοδομίας Ξάνθης

0
dimosio sfragides-empros

Άμεση επαναστελέχωση ζητά ο ΣΜΜΙΔΕ

Συμπολίτες έχουν πληρώσει το αυθαίρετο κτίσμα, αλλά κινδυνεύουν με δέσμευση των λογαριασμών τους γιατί δεν υπάρχει υπηρεσία να διαγράψει το πρόστιμο!

Έκκληση για επαναστελέχωση του τμήματος Αυθαιρέτων της Πολεοδομίας Ξάνθης κάνει με επιτακτικό τρόπο ο Σύλλογος Μηχανικών μελετητών Ιδιωτικών Έργων Ξάνθης. Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του, το εν λόγω τμήμα, που είναι αποκλειστικά αρμόδιο για τη διαγραφή και αναστολή προστίμων επί αυθαίρετων κατασκευών εδώ και 3 μήνες παραμένει ουσιαστικά κλειστό.

Ο Σύλλογος Μηχανικών, από την πρώτη στιγμή, επικοινωνώντας με τους αρμόδιους προειδοποίησε για τα προβλήματα που ήταν ζήτημα χρόνου να προκύψουν εάν το τμήμα δεν επαναλειτουργούσε άμεσα και με επαρκή στελέχωση. Μάλιστα, από την πλευρά του ΣΜΜΙΔΕ υπογραμμίζεται ότι επί του παρόντος, υπάρχουν συμπολίτες μας που ενώ έχουν τακτοποιήσει το αυθαίρετο κτίσμα τους, δε μπορούν να διαγράψουν το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε από την Πολεοδομία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με δέσμευση των τραπεζικών τους λογαριασμών και κατάσχεση της περιουσίας τους.

Καθώς η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό πια σημείο και για να δοθεί λύση στο σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει, ο ΣΜΜΙΔΕ, τονίζει ότι, απαιτείται άμεση επαναστελέχωση του Τμήματος Αυθαιρέτων της Πολεοδομίας με έμπειρο προσωπικό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερο το φετινό πασχαλινό τραπέζι

Λόγω της αυξημένης τιμής στο αρνί και στο λάδι – 14 ευρώ το αρνί στα Κρεοπωλεία – Έω…