Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τοπική Αυτοδιοίκηση Αντιδήμαρχος αντ’ αυτού και Οικονομικών ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Αντιδήμαρχος αντ’ αυτού και Οικονομικών ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

0
papadopoulos kyriakos-web

Ανάληψη καθηκόντων-έκπληξη από τον Αλέκο Κυριακίδη ως αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Νεκροταφείων

Παραμένουν με τροποποιημένες αρμοδιότητες Μποζ στην Καθαριότητα και στις Τεχνικές Υπηρεσίες και Λομβαρδέας σε Κοινωνική Προστασία

Με τον ορισμό του Αλέκου Κυριακίδη στη θέση του αντιδημάρχου και την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που καθίσταται πλέον αντ’ αυτού ο δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος έκλεισε τον κύκλο της ανανέωσης των αντιδημάρχων του.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πέρα από το σύνολο των αρμοδιοτήτων που αφορούν στη δημοτική ενότητα Σταυρούπολης ορίζεται αντ’ αυτού και αναλαμβάνει επίσης καθήκοντα αντιδημάρχου διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών για το σύνολο του δήμου Ξάνθης.

Ο Αλέκος Κυριακίδης, που ήταν πρόσωπο «έκπληξη» για τη θέση, λόγω της εμφανούς απόσυρσής του στα μετ’ όπισθεν και της ρήξης με τον δήμαρχο, για το θέμα της ΕΑΠΑΞ, της οποίας διετέλεσε τελευταίος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, και που παραμένει ανοιχτό, αναλαμβάνει την αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, το τμήμα Πρασίνου και την ευθύνη των νεκροταφείων. Επίσης αντικαθιστά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ως αντιδήμαρχο Σταυρούπολης.

Ο Θωμάς Ηλιάδης παραμένει στις Τεχνικές Υπηρεσίες και ο Μποζ Ραμαδάν συνεχίζει στο τμήμα Καθαριότητας και διατηρεί υπό την ευθύνη του τη διαχείριση των αδέσποτων , όχι όμως του Πρασίνου και των Κοιμητηρίων, που μεταφέρθηκαν ως ευθύνη στον Αλέκο Κυριακίδη. Τέλος, ο Μιχάλης Λομβαρδέας συνεχίζει ως αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, καθώς και ως αντιδήμαρχος Δόμησης. Αναλαμβάνει επίσης να τελεί τους πολιτικούς γάμους της Δημοτικής Ενότητας Ξάνθης και να αναπληρώνει τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο στις υπόλοιπες αρμοδιότητες, πλην δηλαδή όσων έχουν σχέση με τη ΔΕ Σταυρούπολης.

Χωρίς νέα απόφαση τη θητεία του που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 συνεχίζει ο Ερκάν Κίρατζη ως αντιδήμαρχος με αντικείμενο τις αδειοδοτήσεις, τα τραπεζοκαθίσματα, τα ΚΕΠ αλλά και την Υπηρεσία Ελέγχου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με βάση τις αποφάσεις του δημάρχου αντιμισθία προβλέπεται για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Αλέκο Κυριακίδη, και τον Θωμά Ηλιάδη, ενώ σαφώς σημειώνεται ότι δε θα λαμβάνουν αντιμισθία ο Μιχάλης Λομβαρδέας και ο Μποζ Ραμαδάν, αν και ενδέχεται να υπάρχει διαφορετική συμφωνία μεταξύ των αντιδημάρχων. Επίσης, όπως προβλέπεται, η θητεία του Κυριάκου Παπαδόπουλου λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2017, ενώ όλων των υπολοίπων στις 7 Μαρτίου 2017.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η δομή στήριξης για κακοποιημένες γυναίκες στο σχεδιασμό της επιτροπής ισότητας της Π.Α.Μ.Θ.

Η ιδρυτική συνάντηση της επιτροπής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 με την παρ…