Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Στην Κατερίνη η Μικτή Ξάνθης για τον τελικό του Regions’ Cup

Στην Κατερίνη η Μικτή Ξάνθης για τον τελικό του Regions’ Cup

0
mikti-eps

Σήμερα το πρωί (11:00) η αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Εύβοιας

Πανέτοιμη για τον τελικό του RegionsCup που είναι προγραμματισμένος για το πρωί (11:00) του Σαββάτου είναι η ΕΠΣ Ξάνθης, με την αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας να ετοιμαζόταν για μετάβαση στην Κατερίνη (ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κατερίνης) χθες το βράδυ, ενώ για το πρωί του Σαββάτου (06:00) ήταν προγραμματισμένη και η αναχώρηση λεωφορείου ναυλωμένου από την ΕΠΣ Ξάνθης, που θα μετέφερε περίπου 40 φιλάθλους που ήθελαν να ακολουθήσουν την ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση.

Στον σημερινό τελικό η μικτή Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της ΕΠΣ Εύβοιας, με το νικητή να παίρνει το εισιτήριο πρόκρισης για τη συνέχεια που θα είναι εκτός συνόρων, σε ομίλους με αντίστοιχες πρωταθλήτριες ερασιτεχνών απ’ όλη την Ευρώπη. Να υπενθυμίσουμε ότι στο RegionsCup συμμετέχουν προαιρετικά ομάδες από ποδοσφαιρικές Ενώσεις, αποτελούμενες από ερασιτέχνες παίκτες ηλικίας 19 έως 40 ετών, που δεν έχουν υπογράψει ποτέ επαγγελματικό συμβόλαιο.

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον μεγάλο τελικό του Regions’ Cup που θα γίνει το πρωινό του Σαββάτου στην Κατερίνη (11:00).

Η τριπλέτα όπως αναμενόταν επελέγη να είναι από την τοπική Ένωση στης οποίας κιόλας το γήπεδο γίνεται ο τελικός, ΔΑΚ Κατερίνης, με τον Γιάννη Γκαραγκάνη να ορίζεται να διευθύνει την σπουδαία συνάντηση που θα αναδείξει τον πρωταθλητή Ελλάδας, έχοντας ως βοηθούς τους Αναστάσιο Γιαμούζη και Δημήτρη Ζέρβα επίσης της ΕΠΣ Πιερίας.

Η αποστολή της ΕΠΣ Ξάνθης για τον τελικό του RegionsCup:

Ρούφος Ιωάννης (ΑΟ Βιστονίδας), Καραπαζαρλής Κ. (Ελπίς Γενισέας), Τουργαΐδης Κ. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ζάικος Π. (Ελπίς Γενισέας), Tουργαΐδης Σ. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ζαρζακόπουλος Ρ. (Ελπίς Γενισέας), Τζαρτάκης Σ (Ασπίδα Ξάνθης), Ξαντινίδης Κ. (Αστήρ Μαγικού), Καραγκιόζης Ι. (Ορφέας Puma Ξάνθης), Κάτσης Χ. (Ασπίδα Ξάνθης), Κοτζακελίνης Σ. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Ψωμάς Μ. (ΑΠΟΞ Ραιδεστός), Σαρηγιαννίδης Α. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Μυλωνάς Δ. (Ασπίδα Ξάνθης), Σαρηγιαννίδης Π. (Αναγέννηση Θαλασσιάς), Μπουρλόγλου Κ. (Άρης Πετεινού), Μαυρόπουλος Λ. (Ορφέας Puma Ξάνθης), Δασκαλάκης Α. (ΑΟ Βιστονίδας), Κουτσομιχάλης Κ. (Άρης Αβάτου), Σουκρήογλου Σ. (Άρης Αβάτου), Κοτόπουλος Π. (Άρης Αβάτου), Αλή Ογλού Γ. (Νέστος Κύρνου), Τερζάκης Γ. (Δόξα Μυρωδάτου) και Τζαμπάζ Χ (Ορφέας Puma Ξάνθης). Προπονητής: Απόστολος Κουτρουλός.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ασπίδα Ξάνθης: Με στόχο το 1-1 υποδέχεται σήμερα τον ΚΑΟΧ

Στις 17.00 στο Εύμοιρο Να κάνει το 1-1 στους αγώνες με τον ΚΑΟΧ θα επιδιώξει σήμερα το από…