Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Απροόπτως χθες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Γλαύκη

Απροόπτως χθες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Γλαύκη

0
lagos glauki

Επισκέφθηκαν την περιοχή οι βουλευτές της ΧΑ Λαγός και Καρακώστας και μίλησαν για την ανάγκη στήριξης των Πομάκων

Σύντομα και χωρίς ένταση ολοκληρώθηκε η εκδήλωση. Δεν επιτράπηκε στους βουλευτές η επίσκεψη στο στρατόπεδο

Απροόπτως χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Γλαύκη, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου, συναντώντας αρκετές αντιδράσεις από οργανώσεις και πολίτες.

Οι βουλευτές Β’ Πειραιά Γιάννης Λαγός και Βοιωτίας Ευάγγελος Καρακώστας επισκέφθηκαν την ορεινή περιοχή το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, μαζί με τον επικεφαλής και μέλη της τοπικής οργάνωσης και μίλησαν στο καφενείο της Γλαύκης. Αρχικά, επιχείρησαν να επισκεφθούν το στρατόπεδο ωστόσο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, καθώς όπως ενημερώθηκαν έπρεπε να έχουν ειδική άδεια γι’ αυτό είπαν ότι θα προγραμματίσουν επίσκεψη για άλλη φορά.

Στο καφενείο ο κόσμος ήταν περιορισμένος και αποτελούνταν κυρίως από θαμώνες του μαγαζιού και ορισμένα νέα παιδιά του οικισμού. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, που τελευταία δείχνουν να επικεντρώνονται ξαφνικά στα ζητήματα της μειονότητας αρθρώνοντας λόγο υπέρ της στήριξης των πομάκων, ανέπτυξαν τις γνωστές θέσεις τους για τη δράση του τουρκικού προξενείου και τις προθέσεις της Τουρκίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Γιάννη Λαγού και τα μέλη της ΧΑ αποχώρησαν χωρίς να προκύψουν εντάσεις. Διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Ε.Δ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…