Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Οι ίδιοι άνθρωποι στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης

Οι ίδιοι άνθρωποι στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης

0
Ergatiko-empros

Συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος αναλαμβάνει εκ νέου ο Α. Μπεμπεκίδης , Γραμματέας ο Σ. Παπαχρήστου

Ο Μπεμπεκίδης απαντά στον Στογιαννίδη: « Δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει τις εκλογές …δεν είναι εργαζόμενος στην Ξάνθη».

Δεν άλλαξε τίποτε στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης παρότι έγιναν εκλογές. Ίδιο και απαράλλαχτο το διοικητικό σχήμα που συγκροτήθηκε σε σώμα σε ειδική συνεδρίαση της Τρίτης το απόγευμα και ξεκίνησε την νέα του θητεία τριετούς διάρκειας.

Το νέο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης είναι 13μελές και η νέα σύνθεση του έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μπεμπεκίδης Άγγελος

Αντιπρόεδρος: Κεχαγιά Σαλή

Γραμματέας: Παπαχρήστου Σπύρος

Ταμίας:Καραπαντζίδης Κωνσταντίνος
Αν. Γραμματέας: Σισαμπέρης Αθανάσιος

Οργανωτικός Γραμματέας Πουρναράκης Ευάγγελος

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Παπαδόπουλος Σάββας

Μέλη

Τοφέας Νίκος

Κριτσίνης Αθανάσιος

Μπακόλας Ιωάννης

Φερά Σενόλ

Βογιατζής Κωνσταντίνος

Ρόιδου Παναγιώτα

Μπεμπεκίδης: «Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα για τους εργαζόμενους και τους ανέργους του νομού μας»

Ο πρόεδρος κ. Α. Μπεμπεκίδης αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει το νέο Δ.Σ. με πρωταρχικό την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα και των ανέργων. Ειδικότερα μιλώντας στο «Ε» είπε πως οι άνεργοι στον νομό μας είναι η πρώτη δύναμη καθώς η ανεπίσημη ανεργία σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας του ΙΝΕ ξεπερνά το …45%! «Αναλαμβάνουμε και πάλι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τους εργαζομένους. Η ανεργία μεγαλώνει, οι απολύσεις είναι καθημερινό φαινόμενο και δεν έχουμε ούτε μια πρόσληψη. Θα συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας αντιμέτωποι σ’ όλες αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές και στα μέτρα που έχουν εξαθλιώσει τους εργαζόμενους. Ήδη η ΓΣΕΕ έχει εξαγγείλει 48ωρη απεργία με ανοιχτή ημερομηνία για τότε που θα κατατεθεί προς ψήφιση το Ασφαλιστικό»

Η αμφισβήτηση από τον Γ. Στογιαννίδη

Αναφορικά με την αμφισβήτηση που δέχτηκε ο ίδιος και η εκλογική διαδικασία από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γρηγόρη Στογιαννίδη, ο οποίος είχε προαναγγείλλει ότι θεωρεί παράνομες τις εκλογές και ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη με στοιχεία ζητώντας ακύρωση, ο κ. Μπεμπεκίδης ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν πρέπει να έχει προβεί ο κ. Στογιαννίδης σε καμιά ενέργεια καθώς δεν έχει ενημερωθεί εγγράφως το Εργατικό Κέντρο για οτιδήποτε, πρόσθεσε ωστόσο πως: «Ο κ. Στογιαννίδης δεν έχει δικαίωμα να προσβάλλει τις εκλογές καθώς δεν είναι εργαζόμενος στην Ξάνθη».

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης στο άρθρο «Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη» που δημοσιεύτηκε την 24η Απρίλη 2024 στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει ο Νάσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλ…