Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Ανθρωποκυνηγητό διακινητών στην Ξάνθη τα Θεοφάνεια

Ανθρωποκυνηγητό διακινητών στην Ξάνθη τα Θεοφάνεια

0
astynomika 7.1.16 oxima2

Τρεις περιπτώσεις διακίνησης εντόπισε η αστυνομία με συνολικά 115 διακινούμενους μη νόμιμους μετανάστες ή πρόσφυγες

Συνελήφθησαν ως διακινητές ένας 34χρονος Έλληνας, ένας 39χρονος Σύριος και ένας 52χρονος Βούλγαρος

Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις διακίνησης μεταναστών εντόπισαν σε ειδικές δράσεις οι αστυνομικοί της ΑΜΘ, μέσω των οποίων επιχειρήθηκε η προώθηση 115 μη νόμιμων μεταναστών και προσφύγων.

Συνελήφθησαν ανήμερα των Θεοφανείων στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης τρεις διακινητές, ένας 34χρονος Έλληνας, ένας 39χρονος Σύριος και ένας 52χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εκατόν δεκαπέντε μη νόμιμους μετανάστες. Εκατόν τέσσερις από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και έντεκα υπήκοοι Ιράκ.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, προχθές το πρωί, στην Εγνατία Οδό (ύψος Αλεξανδρούπολης), αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 34χρονο, οδηγό φορτηγού αυτοκίνητου, με βουλγάρικες πινακίδες, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του. Αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, ο 34χρονος, στο ύψος του οικισμού Ιάσμου, ακινητοποίησε το όχημά του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, είκοσι δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 39χρονο, διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν στο φορτηγό αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε, διαπίστωσαν ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, τριάντα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο φορτηγό αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε, διαπίστωσαν ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, πενήντα εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Διομήδεια

Δεν απάντησε στο «Βοήθεια στο Σπίτι» και ειδοποιήθηκε ο αδελφός του Κλήθηκαν Πυροσβεστική …