Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Κανονικά η προετοιμασία με την ομάδα να βρίσκεται σε στάση… αναμονής

Κανονικά η προετοιμασία με την ομάδα να βρίσκεται σε στάση… αναμονής

0
gipedo-web

Πως επηρεάζουν οι πολιτικοοικονομικές εξελίξεις τον σχεδιασμό της Skoda Ξάνθη

Πανόπουλος: «Συναντήθηκα με τον Ντάισελμπλουμ»! – με το γνωστό καυστικό τρόπο διέψευσε τις φημολογούμενες επαφές με τη Φενέρμπαχτσέ ο μεγαλομέτοχος

Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στο οικονομικό/πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον προγραμματισμό της Skoda Ξάνθη.

Μπορεί βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις ο αθλητισμός – αν και κομμάτι της ζωής – να περνάει σε δεύτερη μοίρα, όμως καθώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τις εξελίξεις οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν – στο βαθμό που τους επιτρέπεται – να εργάζονται σε διάφορους τομείς.

Έναρξη προετοιμασίας με… δημοψήφισμα

Για την Κυριακή 05 Ιουλίου είχε οριστεί εδώ και καιρό η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της ξανθιώτικης ομάδας με το προπονητικό επιτελείο, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όμως για την ίδια ημερομηνία ορίστηκε από την κυβέρνηση το δημοψήφισμα στο οποίο θα κληθεί να συμμετάσχει ο ελληνικός λαός και η παραπάνω ημερομηνία φαντάζει ως… αργία, καθώς άπαντες θα είναι στραμμένοι στο τι θα συμβεί. Έτσι απευθυνθήκαμε στον team manager της Skoda Ξάνθη, Γιώργο Κασναφέρη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο προγραμματισμός και η προετοιμασία θα γίνουν κανονικά εκτός… απροόπτου.

«Οι ημερομηνίες που είχαμε ορίσει για την προετοιμασία και τον υπόλοιπο προγραμματισμό ισχύουν κανονικά, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Έτσι η ομάδα θα συγκεντρωθεί την Κυριακή 05 Ιουλίου και την Δευτέρα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασναφέρης ο οποίος συμπλήρωσε: «Καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά το τι θα μας ξημερώσει, είμαστε κι εμείς όπως ο περισσότερος κόσμος σε στάση αναμονής». Την ίδια στιγμή «εμπλοκή» σημειώθηκε σε μεταγραφικά ζητήματα καθώς όπως αποκάλυψε ο παράγοντας της ομάδας: «Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα καθυστερήσει κάποιες ημέρες, τουλάχιστον σε ότι αφορά τους παίκτες από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή ούτε να πληρώσουμε μέσω τράπεζας μπορούμε για να ολοκληρωθούν συμβόλαια, ούτε να διευθετήσουμε τυπικές λεπτομέρειες όπως αεροπορικά εισιτήρια κλπ. κι έτσι εκτός απροόπτου τα όποια ζητήματα παραμένουν ανοιχτά θα μεταφερθούν για την επόμενη εβδομάδα».

«Μύλος» δημοσιευμάτων για επαφές Φενέρμπαχτσέ – Ξάνθης και η… ατάκα του Πανόπουλου!

«Ωραίο το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο». Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απίστευτη ιστορία με τα δημοσιεύματα σε Τουρκία και Ελλάδα, που αφορούσαν υποτιθέμενο ενδιαφέρον εξαγοράς της Skoda Ξάνθη από τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντιρίμ. Η ιστορία ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, όταν ΜΜΕ της Τουρκίας, βασιζόμενα – όπως ανέφεραν – σε πληροφορίες και δημοσιεύματα από ελληνικά ΜΜΕ, είχαν την είδηση για επαφές ανάμεσα στον πολυεκατομμυριούχο πρόεδρο της Φενέρμπαχτσέ, Αζίζ Γιλντιρίμ και τον Χρήστο Πανόπουλο, που είχε ως στόχο την πιθανή πώληση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ώστε να λειτουργεί ως… δορυφόρος της τουρκικής ομάδας. Τα ελληνικά ΜΜΕ με τη σειρά τους αναπαρήγαγαν τα τουρκικά δημοσιεύματα ξεκινώντας έτσι ένα… γαϊτανάκι, με πληροφορίες και ειδήσεις εκατέρωθεν που δεν επιβεβαιώνονταν από πουθενά.

Ορισμένα από τα ρεπορτάζ μάλιστα επισήμαιναν ότι ο Γιλντιρίμ βρέθηκε στην Ελλάδα και προφανώς η πληροφορία αυτή επίτεινε την φημολογία που είχε αναπτυχθεί. Στα ίδια δημοσιεύματα γινόταν αναφορά στο πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου ο οποίος – υποτίθεται – ότι ήταν ο μεσολαβητής για να γίνει το «deal» λόγω της θητείας του πατέρα του, Μιρτσέα, σε πάγκους τουρκικών ομάδων (Γαλατάσαραϊ, Μπεσίκτας).

Ο Χρήστος Πανόπουλος, απάντησε (μέσω του «goal») στα παραπάνω δημοσιεύματα με δύο ατάκες βγαλμένες από το… ανεξάντλητο ρεπερτόριο των ευρηματικών ανακοινώσεών του! «Εδώ ο κόσμος χάνεται και…», ήταν το αρχικό σχόλιο που κόπηκε, αλλά ξεκάθαρα έβγαζε ενόχληση. Μία ενόχληση που τη διαδέχτηκε μπόλικη δόση σαρκασμού: «Με τον Γερούν (σ.σ. Ντάισελμπλουμ) βρέθηκα για έκτακτη χρηματοδότηση της… Ελλάδας» συμπλήρωσε ο Χρήστος Πανόπουλος (σημειωτέον σε όσους διαφεύγει, είναι ο πρόεδρος του Eurogroup και ένα από τα πρόσωπα των ημερών στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε Ελλάδα – Ευρώπη). Έτσι αυτόματα συμπεραίνουμε ότι ο Χρ. Πανόπουλος θέλοντας να διαψεύσει τις υποτιθέμενες επαφές με τον Αζί Γιλντιρίμ, το έκανε με τον γνωστό καυστικό τρόπο. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, όχι μέσω των παραπάνω προέδρων αλλά μέσω εκπροσώπων τους, με θέμα συζητήσεων όμως όχι την πώληση της Skoda Ξάνθη αλλά του Δημήτρη Γούτα, όπως είχε αναφερθεί πριν λίγες ημέρες σε ανάλογα δημοσιεύματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…