Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Και οι 5 με «βάση το ήθος και την εντιμότητα…»

Και οι 5 με «βάση το ήθος και την εντιμότητα…»

0

Μαριάννα Ξανθοπούλου
marianaxan@yahoo.gr
 
 
Ηλεκτρονικά επέλεξε ν’ ανακοινώσει τους υποψηφίουςαντιπεριφερειάρχες που στελεχώνουν το συνδυασμό του με την επωνυμία:“ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” – Ανεξάρτητος Περιφερειακός ΣυνδυασμόςΑ.Μ.Θ., ουποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης. Συγκεκριμένα η ανακοίνωσητωνονομάτων αναρτήθηκε προχθές στην προσωπική του ιστοσελίδαwww.giorgospavlidis.com.όπου υπάρχουν και πληροφορίες, φωτογραφίες και βιογραφικά τωνυποψηφίων. Όπως οίδιος λέει σε δήλωσή του οι ενδιαφερόμενοι ήταν πολλοί και η επιλογήήτανδύσκολη ενώ έγινε με βάση την εντιμότητα, το ήθος, την αποδοχή τους απότιςτοπικές κοινωνίες και την προσφορά τους στο τόπο. Από τους 5αντιπεριφεριάρχες(έναν για κάθε νομό,  οι3 προέρχονταιαπό το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας είναι δημοσιογράφος καιέναςπολιτευτής. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 48 – 51 – 61 ετών. Επιχειρείται έτσι ένας συγκερασμόςτης νεώτερης γενιάς με την παλαιότερη, μια ισορροπία ανάμεσα στηνδυναμισμό καιτην νεωτερικότητα του νεώτερου και τη γνώση και εμπειρία τουπαλιότερου.
 
Οι 5αντιπεριφερειάρχες του κ. Παυλίδη
Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:
-ΔΡΑΜΑΣ: ΚαραβάςΚωνσταντίνος.
Γεννήθηκε το 1949. Έγγαμος με δύο παιδιά. Αντιστράτηγος εναποστρατεία. Επίτιμος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού. ΝομαρχιακόςΣύμβουλοςαπό 2007 – 2010. Διετέλεσε Αντινομάρχης Δράμας το έτος 2008 καιδιατελεί τοτρέχον έτος 2010. Υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. (2007).
 
-ΈΒΡΟΥ: ΠέτροβιτςΔημήτρης.
Γεννήθηκε το 1962 στην Αλεξανδρούπολη. Έγγαμος με δύοπαιδιά. Δημοσιογράφος – Αρχισυντάκτης εφημερίδας και Ανταποκριτής τουΑθηναϊκού– Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ –ΜΠΕ) και Αθηναϊκών εφημερίδωνγια τηνπεριοχή της Θράκης. Τιμήθηκε με το βραβείο Δημοσιογραφίας από το ΊδρυμαΜπότση.
Πλήρες βιογραφικό
 
-ΚΑΒΑΛΑΣ: ΜπαλίκαςΑνδρέας.
Γεννήθηκε το 1959. Έγγαμος με δύο παιδιά. Γεωπόνος.Αντινομάρχης Καβάλας για τα έτη 2004, 2005, 2009 και 2010.
 
-ΞΑΝΘΗΣ: ΖαγναφέρηςΚωνσταντίνος.
Γεννήθηκε το 1959. Έγγαμος με δύο παιδιά. ΠολιτικόςΜηχανικός του Δ.Π.Θ. Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. νομού Ξάνθης(2004,2007).
 
-ΡΟΔΟΠΗΣ: ΜιχελήςΚωνσταντίνος.
Γεννήθηκε το 1949. Πατέρας ενός παιδιού. Τοπογράφος – Εργοδηγός.Νομαρχιακός Σύμβουλος 1998-2002, 2003-2006 και Δημοτικός σύμβουλος απότο 2006.Διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Κομοτηνής (2008). Πρόεδρος της ΈνωσηςΑθλητικών Σωματείων Θράκης από το 1999 και Σύμβουλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ απότο 1989.
 
Παυλίδης: «Μέτρησε ηεντιμότητα και το ήθος τους…»
Σχετικά ο κ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε: «Μετά από επίπονηπροσπάθεια ανακοινώνουμε τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες. Λάβαμε  υπόψη ιδιαίτερα τηνεντιμότητα, το ήθος, τηναποδοχή και την έως τώρα προσφορά τους στο τόπο. Επίσης την αγάπη γι’αυτόν καιτην διάθεση τους να εργασθούν. Η επιλογή μεταξύ πολλών ισάξιωνενδιαφερθέντωνμας έφερε σε δύσκολη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, που εκδήλωσανενδιαφέρον,αλλά ο νόμος επιτρέπει έναν μόνο υποψήφιο ανά νομό. Για όλους υπάρχειχώροςστον αγώνα και την προσφορά για την περιφέρεια μας και από άλλες, ίσωςκαισημαντικότερες θέσεις. Ευχαριστώ τους πολίτες για την μεγάλη στήριξηκαι ταμηνύματα νίκης που μας μεταφέρουν».
 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αγαπάς την Ελλάδα; Απόδειξη!

Επαναφέρει το μέτρο των αποδείξεων η κυβέρνηση και προκειμένου να ελέγξει τη φοροδιαφυγή κ…