Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Ο Ντουκιαντζή υποψήφιος δήμαρχος Μύκης

Ο Ντουκιαντζή υποψήφιος δήμαρχος Μύκης

0

Στην Ξάνθη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο πρώην δήμαρχος Μύκης κ. Μουτζαχήντ Ντουκιαντζή και βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που βρίσκεται στην περιοχή, από τότε που δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στην Αθήνα.

Κατά την παραμονή του στη Μύκη, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί εκ νέου με τα μέλη του συνδυασμού του, να συζητήσουν μεταξύ τους οι σύμβουλοι και να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Κοινή διαπίστωση όλων, όπως δηλώθηκε και προς την Εφημερίδα μας ήταν ότι η περίοδος της δημοτικής θητείας τους ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική σε όλους τους τομείς με έντιμη και χρηστή διοίκηση.

Υπέδειξαν αγάπη προς τους συνδημότες για την επίλυση των προβλημάτων μέσω της δημιουργίας μιας ανθρώπινης κοινωνίας.

Ακόμη οι σύμβουλοι ομόφωνα αξιολόγησαν ότι το έργο που έγινε στο δήμο κατά την θητεία τους ήταν σημαντικό στους περισσότερους τομείς, έργο που ήδη είναι εμφανές στους δημότες.

Όλοι τους δε συμφώνησαν ότι θα πρέπει να διεκδικήσουν άλλη μια φορά την ψήφο των συνδημοτών τους με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Μουτζαχήτ Ντουκιαντζή ο οποίος κατά τη θητεία του άλλαξε το πρόσωπο του δήμου με τις παρεμβάσεις που έκανε στα χωριά του δήμου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αρχίζουν τα Δημοκρίτεια 2009

 «Οι φετινές εκδη …