Μετά την ανακοίνωση των Exit Polls

0

Στις 19.00 ακριβώς ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Exit Polls και το ΠΑΣΟΚ φαινόταν να κερδίζει με συντριπτική νίκη τη Ν.Δ., βέβαια κανείς δεν ήταν ακόμη σίγουρος για την εκλογή των υποψηφίων και οι περισσότεροι από αυτούς κρατούσαν επιφυλακτική στάση, θέλοντας περισσότερο χρόνο, ώστε να σιγουρευτούν και έπειτα να προβούν σε δηλώσεις.

Το “Ε” βρέθηκε στα εκλογικά κέντρα  υποψηφίων του Νομού, αμέσως μετά την δημοσίευση των προγνωστικών και κατέγραψε τις πρώτες αντιδράσεις των παραβρισκόμενων, ωστόσο οι υποψήφιοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν τα Exit Polls σε κλειστό κύκλο, και αργότερα να μεταβούνε στα εκλογικά τους κέντρα, αλλά άφησαν στα πόστα, τους συνεργάτες και τους πιο στενούς υποστηρικτές τους.

Το “E” κατέγραψε τις πρώτες εικόνες των παραβρισκόμενων στα εκλογικά κέντρα της Ξάνθης, όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν καθηλωμένοι στις οθόνες των τηλεοράσεων και άκουγαν με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών.

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ από τη μία πλευρά δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους, από την άλλη πλευρά οι υποψήφιοι της ΝΔ παρέμειναν σιωπηλοί και πιο επιφυλακτικοί. Τα μικρότερα κόμματα, των οποίων οι υποψήφιοι και οι υποστηρικτές ήταν συγκεντρωμένοι στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων,  έδειχναν ικανοποιημένα με το αποτέλεσμα.

Οι εικόνες καταγράφουν τις πρώτες εντυπώσεις.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άρχισε η «μάχη» των πρυτανικών εκλογών

Ξαναθυμήθηκε το […