Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης ταξιδεύει στην Αθήνα με το «School Buddy»

Το Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης ταξιδεύει στην Αθήνα με το «School Buddy»

0

Ο τελικός του 19ου πανελλαδικού μαθητικού διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» του Junior Achievement Greece θα διεξαχθεί αυτή την Παρασκευή 26 Απριλίου


Έντεκα μαθητικές «start-ups» που ανάμεσά του βρίσκεται το «School Buddy» – Ημερήσιο Γυμνάσιο και Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης και 1ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Φερών Έβρου διαγωνίζονται στον τελικό του 19ου πανελλαδικού μαθητικού διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024» του Junior Achievement Greece. Ο τελικός θα διεξαχθεί αυτή την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στην Αθήνα.

Το πρώτο βραβείο θα απονείμει η μαθητική εικονική επιχείρηση «Ιsometricks» που κατέκτησε πριν λίγες ημέρες το παγκόσμιο βραβείο του Junior Achievement. Το βραβείο αποτελεί το «χρυσό εισιτήριο» για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του JA Europe/GEN-E 2024. Στον πανευρωπαϊκό τελικό, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Κατάνια της Ιταλίας, συμμετέχουν 40 μαθητικές «επιχειρήσεις» από 40 ευρωπαϊκές χώρες, που είναι οι νικήτριες των εθνικών τελικών διαγωνισμών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Στις 13 Μαΐου ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος «Προλαμβάνω»

Σε λίγες μέρες, 13 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα sms στις γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου τ…