Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Φοιτητές Οινολογίας ξεναγήθηκαν στην Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης

Φοιτητές Οινολογίας ξεναγήθηκαν στην Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης

0

Παρουσίαση αλλά και δοκιμή των προϊόντων στο εργοστάσιο παραγωγής στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής


Η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της τους φοιτητές του Τμήματος Αγροτικής Βιοτεχνολογίας & Οινολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας (προσεχώς Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης). Η επίσκεψη ξεκίνησε με αναλυτική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και με μία σύντομη ιστορική αναδρομή.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους του εργοστασίου που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, με έμφαση στην παραγωγή όλων των παραγόμενων αλκοολούχων ποτών της Ποτοποιίας. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία σε μικρές ομάδες να μάθουν και για όλες τις εργαστηριακές- χημικές αναλύσεις που πραγματοποιούνται στο σύγχρονο χημείο μας και να δουν από κοντά όλες τις διαδικασίες παραγωγής και εμφιάλωσης.

Γευστικός επίλογος

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με δοκιμή όλων των παραγόμενων ποτών σε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση κατά την οποία απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις τους.

«Ευχαριστούμε θερμά τον συνοδό καθηγητή για την οργάνωση της επίσκεψης καθώς και όλους τους σπουδαστές για το ενδιαφέρον, την συνεργασία και την επικοινωνία. Εις το επανιδείν…» σημείωσε η Ποτοποιία-Οινοποιία Θράκης σε σχετική ανακοίνωσή της.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μύλος» με τις μεταβιβάσεις ακινήτων

Στο 99% των περιπτώσεων υπάρχει πρόβλημα με τα τετραγωνικά που αναγράφονται στα συμβόλαια …