Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το Κανόνι 2023: 2ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο Άλσος της Νυμφαίας

Το Κανόνι 2023: 2ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο Άλσος της Νυμφαίας

0

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Ο σύλλογος Δρομέων Υγείας RodopiRunners προκηρύσσει τη διοργάνωση του 2ου ορεινού αγώνα Το Κανόνι εντός του άλσους της Νυμφαίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Η εκκίνηση του αγώνα των 12 χιλιομέτρων, με θετική υψομετρική διαφορά 540 μέτρων, θα δοθεί από το Τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας στις 9:15 π.μ., ενώ και ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο. Ο αγώνας ακολουθεί τη κυκλική διαδρομή: Τουριστικό Νυμφαίας – Παλιό Τελωνείο – Κανόνι και επιστροφή για τερματισμό στο Τουριστικό περίπτερο Νυμφαίας.

Σεβόμενοι όλοι στο σύλλογο την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί, ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα επιβάλλει η ΓΓΑ. Η τροποποίηση αυτή θα είναι δυναμική και άμεσα ανακοινώσιμη.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου Δρομέων Υγείας RodopiRunners, www.rodopirunners.gr.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 15 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου τροφοδοσίας, ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μεταλλίου, αριθμό συμμετοχής και τεχνικής μπλούζας του αγώνα.

Μια εγγραφή θεωρείται έγκυρη ΜΟΝΟ μετά το στάδιο της πληρωμής, ενώ οι αθλούμενοι θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλούμενοι ηλικίας 18 ετών και άνω. Συμμετοχή ανηλίκων μόνο με έγκριση γονέα και υπεύθυνη δήλωση αυτού.

Κάθε συμμετέχων τρέχει με δική του ευθύνη, συστήνεται η πρόσφατη ιατρική του εξέταση, να χαίρει άκρας υγείας και να είναι σε κατάσταση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα.

Βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άντρες και πρώτες γυναίκες γενικής κατηγορίας καθώς και οι τρεις πρώτοι της κατηγορίας 50+

Χρονικό όριο αποκλεισμού του αγώνα ορίζονται οι 4 ώρες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Γιώργος Δρακίδης θα διευθύνει τον σημερινό 45ο τελικό Κυπέλλου

Άλλαξε ο 1ος βοηθός Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ξάνθης ανακοίνωσε τους διαιτητές του …