Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Καμία αλλαγή στη διεξαγωγή της ΔΕΘ: Ανοίγει τις πύλες της σήμερα Σάββατο

Καμία αλλαγή στη διεξαγωγή της ΔΕΘ: Ανοίγει τις πύλες της σήμερα Σάββατο

0

H 87η ΔΕΘ θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο στις 10:00 και θα συμβαδίσει με τις εξελίξεις. Το ωράριο της Έκθεσης είναι 10:00 με 22:00 τα Σαββατοκύριακα και 16:00 με 22:00 τις καθημερινές

Δεν αλλάζει κάτι στην διεξαγωγή της ΔΕΘ παρά την αναβολή της παρουσίας του πρωθυπουργού το προσεχές Σαββατοκύριακο, λόγω των πλημμυρών και των δραματικών γεγονότων στη Θεσσαλία. Η Έκθεση θα ανοίξει κανονικά για κοινό και εκθέτες σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, όπως προβλεπόταν.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του εκθεσιακού φορέα, «ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική αυτή περίσταση, αλλά και το δεδομένο ότι η 87η ΔΕΘ αποτελεί ένα κορυφαίο εκθεσιακό, επιχειρηματικό και εμπορικό γεγονός, με εκατοντάδες συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με μια προηγηθείσα προετοιμασία μηνών, προσαρμόζει τη λειτουργία της Έκθεσης στα νέα δεδομένα, τα οποία επηρεάζουν το πρώτο Σαββατοκύριακο».

«H 87η ΔΕΘ θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο στις 10:00 και θα συμβαδίσει με τις εξελίξεις. Το ωράριο της Έκθεσης είναι 10:00 με 22:00 τα Σαββατοκύριακα και 16:00 με 22:00 τις καθημερινές.

Η ΔΕΘ-HELEXPO, καταλήγει η  ανακοίνωση, «κοινωνός της αγωνίας που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η χώρα εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών, συμμερίζεται τη δυσκολία των στιγμών και τον πόνο των ανθρώπων που έχουν πληγεί».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Στις 13 Μαΐου ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος «Προλαμβάνω»

Σε λίγες μέρες, 13 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα sms στις γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου τ…