Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δεν έφταιγε  η κακιά η ώρα αλλά το …ακάλυπτο φρεάτιο

Δεν έφταιγε  η κακιά η ώρα αλλά το …ακάλυπτο φρεάτιο

0

Συμπολίτισσά μας έπεσε σε φρεάτιο με βγαλμένη σχάρα– Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

 

Πρόεδρος ΔΕΥΑΞ, Ιπ. Καμαρίδης: «Λυπούμαστε για  το ατύχημα και άμεσα μεριμνήσαμε να παρέμβουμε…»  – Μετά  το ατύχημα σφραγίστηκε το φρεάτιο με σιδερένια πλάκα και τσιμέντο

 

Δεν ήταν η κακιά η ώρα αλλά η αβλεψία ή ο ελλιπής έλεγχος ενδεχομένως που έγινε «παγίδα» για  περαστική και της προξένησε δυστύχημα. Αυτό συνέβη χθες το  πρωί στην διασταύρωση των οδών Χατζησταύρου και Ρήγα Φεραίου γωνία.

Συμπολίτισσά μας έπεσε σε φρεάτιο με βγαλμένη σχάρα– Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ξανθιώτισσα βάδιζε αμέριμνη στην οδό Χατζησταύρου το πρωί της Παρασκευής και ξαφνικά  – όπως μας καταγγέλθηκε από περαστικό – έπεσε μέσα σε φρεάτιο που έλειπε η σχάρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Την βοήθησαν οι  διερχόμενοι όμως η γυναίκα είχε τραυματιστεί αρκετά και χρειάστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο. Δεν κινδυνεύει η ζωή της ωστόσο είχε ένα ατύχημα από μία κακοτεχνία στο φρεάτιο. Όπως μας καταγγέλθηκε ήταν βγαλμένη η σχάρα του φρεατίου γι’  αυτό και έπεσε και όχι απλά ότι πιάστηκε το πόδι της και έχασε την ισορροπία της. Το βέβαιο πάντως είναι ότι η γυναίκα τραυματίστηκε στη σχάρα φρεατίου. Να σημειώσουμε ότι  στην απέναντι πλευρά η σχάρα είναι στη θέση της

Πρόεδρος ΔΕΥΑΞ, Ιπ. Καμαρίδης: «Λυπούμαστε για  το ατύχημα και άμεσα μεριμνήσαμε να παρέμβουμε…»

Το «Ε» απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτη Καμαρίδη ο οποίος ήταν γνώστης του περιστατικού. Ο κ. Καμαρίδης ανέφερε πως η εν λόγω σχάρα είναι βαριά μολυβένια και είναι πολύ σταθερή.: «Δεν γνωρίζω αν πέρασε κάποιο βαρύ όχημα και την πέταξε ή κάποιοι προσπάθησαν να την βγάλουν ή ακόμη αν έγιναν κάποια έργα στην οδό από  το  φυσικό αέριο και την μετακίνησαν από τη θέση της. Έμαθα ότι  εγκλωβίστηκε το τακούνι της γυναίκας  και έπεσε αλλά ότι  είναι καλά στην υγεία της. Σε κάθε περίπτωση λυπούμαστε για  το ατύχημα και άμεσα μεριμνήσαμε να παρέμβουμε και  να κλείσουμε το φρεάτιο».

Μετά  το ατύχημα σφραγίστηκε το φρεάτιο με σιδερένια πλάκα και τσιμέντο

Όπως δείχνουν  και οι φωτογραφίες του «Ε» αμέσως μετά το ατύχημα το φρεάτιο έκλεισε με σιδερένια πλάκα και σφραγίστηκε με τσιμέντο που όπως φαίνεται είναι ακόμη νωπό. Επίσης μπήκαν και οι προειδοποιητικές πινακίδες για την προστασία των πεζών και των οδηγών.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxathopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς μείωση τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της ΑΜΘ

Στατιστικά στοιχεία για τον Απρίλιο του 2024 έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Περιφερειακή Α…