Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τέσσερις επίδοξοι μνηστήρες για το αρδευτικό της Ξάνθης

Τέσσερις επίδοξοι μνηστήρες για το αρδευτικό της Ξάνθης

0

Το έργο έχει προϋπολογισμό 210 εκατ. ευρώ, ενώ αναθέτουσα αρχή του έργου είναι η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Άμεσων Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων (ΕΥΕ ΑΕΤΠ)

Με επιτυχία προχώρησε η διαδικασία έναρξης των διαγωνισμών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα αρδευτικά έργα σε Ξάνθη και Πέλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ypodomes.com, στα δύο έργα κατέβηκαν ως ενδιαφερόμενοι οι: ΙΝΤΡΑΚΑΤ-ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΒΑΞ-ΘΑΛΗΣ και ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Πρόκειται για την αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στην συνέχεια θα περάσουνε στη Β` φάση του διαγωνισμού προκειμένου να γίνει ο διάλογος και να καταλήξουνε στις οικονομικές προσφορές που θα αναδείξουν τελικά τον ανάδοχο. Το έργο έχει προϋπολογισμό 210 εκατ. ευρώ, ενώ αναθέτουσα αρχή του έργου είναι η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Άμεσων Ενισχύσεων και Τομεακών Παρεμβάσεων (ΕΥΕ ΑΕΤΠ).

Το αντικείμενο της σύμπραξης αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση των έργων απόληψης νερού από τον ποταμό Νέστο (φράγμα Τοξοτών) και διάθεσής του στην πεδιάδα της Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όχι λιγότερο από 14 ευρώ το αρνί στο τσιγκέλι του κρεοπωλείου

«Τσιμπημένο» κατά ένα ευρώ τουλάχιστον από πέρυσι – Τρίβουν τα χέρια τους φέτος οι π…