Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Συναντήσεις των μελών του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας στην ΑΜΘ

Συναντήσεις των μελών του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας στην ΑΜΘ

0

Η συνάντηση του Περιφερειακού Τμήματος ΑΜΘ του Σ.Κ.Λ.Ε. – Ν.Π.Δ.Δ στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουλίου

Κατά την Περίοδο Ιούνιος – Ιούλιος 2023 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης του Σ.Κ.Λ.Ε. – Ν.Π.Δ.Δ., με τα μέλη του, ξεχωριστά ανά Περιφερειακή Ενότητα, και συγκεκριμένα κατά τις ημερομηνίες, 01/06/2023 στην Καβάλα, 10/06/2023 στην Ξάνθη και 01/07/2023 στην Αλεξανδρούπολη.

Σε ανακοίνωση του, το Περιφερειακό Συμβούλιο ευχαρίστησε «τους παρευρισκόμενους στις εν λόγω συναντήσεις, οι οποίες διεξήχθησαν σε ζεστό κλίμα συναδελφικής αλληλεγγύης και ανταλλαγής απόψεων».

Στις συναντήσεις που προηγήθηκαν αναφέρθηκαν οι εξής σημαντικές δράσεις:

  • Αίτημα για την παραχώρηση δωρεάν χώρου για την στέγαση της έδρας του ΠΤ στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο και μόλις προχώρησε σε σχετική Δημοτική Απόφαση, με διάθεση συγκεκριμένου χώρου και εκκρεμεί η επίσημη παράδοσή του
  • Συνάντηση με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Δ.Π.Θ. για την έναρξη μίας πολυεπίπεδης συνεργασίας (προγραμματισμός για συνδιοργάνωση ημερίδας με θέμα την Παιδική Προστασία, συμμετοχή σε ενημερωτικές δράσεις στην φοιτητική κοινότητα, συμμετοχή στην Πιστοποίηση ISO του τμήματος κ.ο.κ.)
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δωρεά υλικών και μέσων στο δήμο Ξάνθης για την πυροπροστασία του περιαστικού δάσους

Τίθεται προς έγκριση σήμερα, σε έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής   Σήμερα, …