Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις περιπτώσεις διακίνησης σε ένα 24ωρο στην ΑΜΘ

Τρεις περιπτώσεις διακίνησης σε ένα 24ωρο στην ΑΜΘ

0

Ισάριθμοι διακινητές συνελήφθησαν σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Καβάλας

Συνελήφθησαν την Κυριακή 4/6 και την Δευτέρα 5/6 σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Καβάλας, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί της Κυριακής 4/6 σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα δύο παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα πέντε παράτυπους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα,  χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς μείωση τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της ΑΜΘ

Στατιστικά στοιχεία για τον Απρίλιο του 2024 έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Περιφερειακή Α…