Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Έβρος: 14 διακινούμενοι σε ένα ΙΧ με δύο διακινητές!

Έβρος: 14 διακινούμενοι σε ένα ΙΧ με δύο διακινητές!

0

Συνολικά τέσσερις διακινητές συνελήφθησαν σε Έβρο και Καβάλα

Συνελήφθησαν την Τρίτη 20/06 σε περιοχές του Έβρου και της Καβάλας, τέσσερα άτομα που προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ και να μεταφέρουν δεκατέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι οδηγώντας φορτηγάκι μετέφερε πέντε παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι στην κατοχή του άντρα βρέθηκε μεταξύ άλλων μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ επιπλέον όπως διαπιστώθηκε στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης και το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη τρίτη περίπτωση, το απόγευμα σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει εννέα παράτυπους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας, μικροποσότητα ηρωίνης και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς μείωση τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της ΑΜΘ

Στατιστικά στοιχεία για τον Απρίλιο του 2024 έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Περιφερειακή Α…