Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Από τις 6 – 8 Ιουλίου αγώνες Beach Volley 2023 στην Ξάνθη

Από τις 6 – 8 Ιουλίου αγώνες Beach Volley 2023 στην Ξάνθη

0

Όπως και πέρσι θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης συμμετείχε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023  

Μ. Τσέπελης: «Ο δήμος Ξάνθης επενδύει στον αθλητικό τουρισμό»

 

Ο δήμος Ξάνθης είναι ένας από τους τέσσερις συνολικά δήμους της χώρας που θα φιλοξενήσει τους αγώνες Beach Volley 2023 για δεύτερη χρονιά και συγκεκριμένα ένα από τα τέσσερα Grand Slam. Οι αγώνες XANTHI GRAND SLAM θα πραγματοποιηθούν από τις 6 – 8 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της πόλης μας όπως ακριβώς την περσινή χρονιά από τον Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στο «Ε» στους φετινούς αγώνες θα συμμετέχουν και παιδιά και ενήλικες. Να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι δήμοι που θα φιλοξενήσουν αγώνες Beach Volley 2023 είναι οι δήμοι Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης στην επίσημη συνέντευξη τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley 2023

Για το  σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης συμμετείχε χθες στις 12:30 το μεσημέρι, στην επίσημη συνέντευξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2023 παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και ΜΜΕ που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Στην συνέντευξη παραβρέθηκαν ο ΓΓ Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Γ. Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριος Χαλβατζής, η πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων Νίκη Αραμπατζή, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ του Δήμου Αγίου Νικολάου Χάρης Αλεξάκης, ο Γενικός Διευθυντής της Ε.Ο.ΠΕ Αλέκος Παρασκευόπουλος, καθώς και αθλήτριες και αθλητές που συμμετέχουν στο φετινό σιρκουί.

Μ. Τσέπελης: «Ο δήμος Ξάνθης επενδύει στον αθλητικό τουρισμό»

Ο Δήμαρχος Ξάνθης στην τοποθέτησή του επισήμανε ότι ο Δήμος επενδύει στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, τα οποία, όπως σημείωσε δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή.

Αναφέρθηκε στις καλές αθλητικές υποδομές που διαθέτει ο Δήμος και έδωσε έμφαση στο μεγάλο εθελοντικό κίνημα που αποτελεί την κινητήρια δύναμη της πόλης μας, όπως είπε.

«Η Ξάνθη, έχει γράψει τη δική της ιστορία στις διεθνείς διοργανώσεις στη σάλα, καθώς έχει φιλοξενήσει την διετία 2002-2003 με μεγάλη επιτυχία αγώνες στο πλαίσιο του World League, αλλά και τους αγώνες της Εθνικής ανδρών για το European League το 2011. «Από πέρσι, μπήκαμε δυναμικά και στα μεγάλα τουρνουά του Beach Volley , με το XANTHI MASTERS, το οποίο σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες όλες τις ημέρες με ενθουσιασμό», σημείωσε.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι η περιφέρεια δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα μεγάλα αστικά κέντρα και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις, αρκεί να υπάρχει, όπως είπε, ένας συντονισμένος σχεδιασμός και η πολιτική βούληση από την Πολιτεία, που θα υποστηρίζει τους ΟΤΑ, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος ευχαρίστησε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, καθώς η περσινή συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης, όπως τόνισε, απέδωσε τα μέγιστα, προσφέροντας στον κόσμο, μια υψηλού επιπέδου, διοργάνωση.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…