Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ηττήθηκε η Κ17 από τον Άρη και αποχαιρέτησε το Final 4

Ηττήθηκε η Κ17 από τον Άρη και αποχαιρέτησε το Final 4

0

Τα συγχαρητήρια από την ΠΑΕ

Δεν κατάφερε τελικά η εφηβική ομάδα του ΑΟΞ να βρεθεί στο Final 4 του πρωταθλήματος της Superleague 1 που συμμετέχει, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Άρη εκτός έδρας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής. Η ξανθιώτικη Κ-17 αν και προηγήθηκε σε ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος η είχε ένα κακό δεύτερο μέρος οπού δέχτηκε δύο γκολ γνώρισε την ήττα στην Πυλαία με 2-1 από τον Άρη. Με αυτό το αποτέλεσμα ουσιαστικά τελείωσε η μάχη για την 2η θέση καθώς η ομάδα του Άρη έφτασε τους 42 βαθμούς ενώ η ομάδα της Ξάνθης έμεινε στους 36 και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό με στόχο τη νίκη για να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν νικηφόρα και από την τρίτη θέση του Βόρειου ομίλου.

Παρά τον αποκλεισμό οι πιτσιρικάδες του ΑΟΞ αξίζουν το χειροκρότημα για την μεγάλη τους προσπάθεια όλη αυτή την δύσκολη σεζόν και την μεγάλη μάχη που έδωσαν μέχρι το τέλος.

Η ΠΑΕ Ξάνθης με ανακοίνωσή της συγχαίρει τους νεαρούς παίκτες: «Ο Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. απευθύνει τα συγχαρητήριά του προς τους παίκτες και προπονητές της Κ17 για την σπουδαία πορεία και τη μεγάλη προσπάθειά τους στο πρωτάθλημα της Super League. Ευχόμαστε ακόμα καλύτερη συνέχεια σ’ αυτή την ανερχόμενη γενιά παικτών, που έδειξε δείγματα των μεγάλων δυνατοτήτων της και τίμησε τη φανέλα του συλλόγου μας στο φετινό πρωτάθλημα Κ17».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …