Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Τον Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης

Τον Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης

0

Τονίζει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε μήνυμα «ανανέωσης και στροφής στη νέα γενιά». Δηλώνει «παρών» στην επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ

Τον Νίκο Ανδρουλάκη στηρίζει τη δεύτερη Κυριακή ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜΘ Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ο οποίος σε δήλωσή του επισημαίνει ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έδωσε «μήνυμα ανανέωσης και στροφής στη νέα γενιά». Ο ίδιος δηλώνει «παρών» στην επόμενη μέρα του ΚΙΝΑΛ. Αναλυτικά, στη δήλωσή του αναφέρει: «το μήνυμα των 270.000 και πλέον φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής, που προσήλθαν στις κάλπες των εσωκομματικών εκλογών την περασμένη Κυριακή, ήταν ισχυρό αλλά ήταν κυρίως μήνυμα ανανέωσης και στροφής στη νέα γενιά.

Το Κίνημά μας, χρειάζεται άμεσα ανανέωση και αλλαγή νοοτροπίας ώστε να επαναπροσεγγίσουμε την κοινωνία, να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ  να επιστρέψει στον ρόλο εξουσίας που του αρμόζει.

Σας καλώ όλες και όλους να συστρατευθούμε  με  τον Νίκο Ανδρουλάκη και μαζί του να δώσουμε από τη Δευτέρα τη μεγάλη μάχη της αναγέννησης της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Σε αυτή την αναγέννηση θα είμαι παρών τιμώντας αγωνιζόμενος εσάς τους συντοπίτες μου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…