Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ολοσχερής καταστροφή ξύλινης κατοικίας από πυρκαγιά

Ολοσχερής καταστροφή ξύλινης κατοικίας από πυρκαγιά

0
fotia ag eleutherioy

Δεν κινδύνευσαν τα μέλη της οικογένειας που διέμεναν εκεί. Ζημιές από τη φωτιά σε παρακείμενο αυτοκίνητο και το φωτιστικό της οδού

Φωτιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε παλιό ξύλινο σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Ελευθερίου, απέναντι από τον παιδικό σταθμό. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στη μία το βράδυ και αμέσως έσπευσε η πυροσβεστική με τρία οχήματα και έξι άνδρες.

Η οικογένεια που διέμενε εκεί βγήκε αμέσως έξω, ενώ τελευταίο βγήκε ένα σκυλάκι, που κοκάλωσε από το φόβο του και δεν το κουνούσε, αλλά τελικά βγήκε από ένα μικρό μέρος στην πίσω πλευρά του κτηρίου. Στην προσπάθειά της να βγει από το σπίτι χτύπησε στο πόδι μία γυναίκα, η οποία επισκέφθηκε λίγες ώρες αργότερα το Νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από τη φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι, που ήταν ιδιαίτερα παλιό, ενώ και οι άνθρωποι που διέμεναν εκεί, ζούσαν πολύ φτωχικά. Από το μεγάλο θερμικό φορτίο που αναπτύχθηκε έλιωσαν τα πλαστικά αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ενώ φθορά υπέστησαν και τα φωτιστικά της οδού που βρισκόταν δίπλα στο σπίτι.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση. Η φωτιά δεν πρόλαβε να επεκταθεί, ενώ, όπως σημείωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης Γιώργος Ρούτσιας, ευνόησαν οι καιρικές συνθήκες, καθώς στο προαύλιο δίπλα στο σπίτι υπήρχαν δέντρα που υπήρχε κίνδυνος να πάρουν φωτιά αν οι θερμοκρασία ήταν πιο υψηλή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σχόλιο σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης στο άρθρο «Δυσεύρετο το εργατικό δυναμικό στην Ξάνθη» που δημοσιεύτηκε την 24η Απρίλη 2024 στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει ο Νάσος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλ…