Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-1

Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-1

0
levadiakos-xanthi2016

Ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε με τον Γιουνές (22’), οπισθοχώρησε στο β’ ημίχρονο και δέχτηκε την ισοφάριση στο 80’

Παρέμεινε αήττητη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι η ξανθιώτικη ομάδα

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Super League η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στην Βοιωτία. Οι δύο αντίπαλοι πήραν από ένα βαθμό μετά το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Γιουνές (22’) και Ουόν (80’) Με τον τρόπο αυτό, η ξανθιώτικη ομάδα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 6 παιχνίδι έχοντας πλέον 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα με τον Τυνήσιο επιθετικό της να φτάνει στα 3 γκολ. Η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, όμως στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου οι παίκτες οπισθοχώρησαν αρκετά, με αποτέλεσμα να δώσουν χώρο στους γηπεδούχους οι οποίοι άρχισαν να γίνονται απειλητικοί και να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Από εκεί κι έπειτα οι Ξανθιώτες προσπάθησαν να ξαναβρεθούν μπροστά στο σκορ και να πάρουν τη νίκη, όμως παρά τις καλές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά δεν κατάφεραν να βρουν το 2ο γκολ κι έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 6’ ο Γιουνές παραχώρησε κόρνερ με την κόντρα που έβαλε στην κεφαλιά του Μάντζιου. Η μακρινή σέντρα σουτ του Χατζητερζόγλου μετατράπηκε σε κόρνερ από τον Ναμάσκο. Στο 22’ ο Λάζιτς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Γιουνές με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Ναμάσκο σημειώνοντας το 0-1 με το τρίτο φετινό του τέρμα. Το σουτ στην κίνηση του Λουσέρο στο 33’ πέρασε άουτ. Στο 42’ ο Ντε Λούκας συνεργάστηκε με τον Λάζιτς κι ο τελευταίος έκανε την συρτή σέντρα αλλά ο Γιουνές δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε στην προβολή του. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Μάντζιου πέρασε άουτ. Στο 65’ το φάουλ του Μιλιάζες μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς και στο 70’ δεν βρήκε στόχο η προσπάθεια του Βασιλείου. Στο 76’ το σουτ του Μάντζιου μπλόκαρε ο Ζίβκοβιτς. Στο 80’ ο Ουόν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες έκανε το 1-1. Τεράστιες χαμένες ευκαιρίες για την ξανθιώτικη ομάδα στις καθυστερήσεις με τον Λουσέρο να σουτάρει στο τετ α τετ άστοχα και τον Γιουνές να μην προλαβαίνει την σέντρα του Νιέτο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Ιώαννη Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας) – Ιωάννη Κουράκη (ΕΠΣ Ηρακλείου) ενώ 4ος διαιτητής ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Κουλιμπαλί, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Λάζιτς, Φλίσκας, Νιέτο.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί (55’ Καραμπουέ), Ουόν, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (90’ Καλτσάς), Μαχαίρας, Σίλβα, Μάντζιος, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (69’ Βασιλείου).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Γουάλας, Χατζητερζόγλου (60’ Μπαξεβανίδης), Καρασαλίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Καμαρά (72’ Φλίσκας), Βασιλακάκης (83’ Βασιλακάκης), Γιουνές, Λάζιτς.

* Στον αντίστοιχο αγώνα των Ομάδων Νέων που έγινε το Σάββατο το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Βοιωτίας η ξανθιώτικη ομάδα Νέων συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας 0-2 επί του Λεβαδειακού. Οι παίκτες των Νίκου Κεχαγιά – Κώστα Προδρομίτη ήταν καλύτεροι, έχασαν ευκαιρίες και σημειώνοντας δύο γκολ στο β’ μέρος με τον Καπτέλι (52′) και τον Σαμπανίδη στις καθυστερήσεις, πήραν τους βαθμούς της νίκης με το τελικό 0-2 στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής κι έφτασαν τους 10 πόντους στον σχετικό πίνακα. Η Xanthi FC ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες καθώς στο 78′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Τσέλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Ξηρογιάννης (Κορακιανίτης – Μυλωνάκης) της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Για την ομάδα νέων της Ξάνθης αγωνίστηκαν οι: Σταθάκης, Πεταλωτής, Παπαδόπουλος, Χασάνογλου, Παπάζογλου, Κώστας, Τσέλα, Καπτέλι (72′ Τσάπαρης), Χατζηχασάνογλου (62′ Ιωσηφίδης), Μελισσόπουλος (89′ Καλογιάννης), Σαμπανίδης.

SUPER LEAGUE

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρ. 1-2

Λεβαδειακός – Ξάνθη 1-1

Α.Ε.Κ.-Ατρόμητος Αθ. 2-2

Παναιτωλικός – Λάρισα 2-1

Κέρκυρα – Βέροια (χθες)

Πανιώνιος – Π.Α.Ο.Κ. (χθες)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (χθες)

Ηρακλής – Πλατανιάς (07/11-19:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 18*

2. Παναθηναϊκός 14*

3. ΠΑΣ Γιάννινα 13*

4. Α.Ε.Κ. 12

5. Π.Α.Ο.Κ. 11*

6. Ατρόμητος Αθ. 11

7. Παναιτωλικός 11

8. Πανιώνιος 10*

9. Ξάνθη 10

10. Αστέρας Τρ. 9

11. Πλατανιάς 9*

12. Λεβαδειακός 8*

13. Λάρισα 8

14. Κέρκυρα 7*

15. Βέροια 6*

16. Ηρακλής 2*

* Με (*) οι ομάδες που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ (11η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

15.00: Ηρακλής – Κέρκυρα (NS3)

17.15: Βέροια – Λεβαδειακός (NS1)

19.30: Πλατανιάς – Ολυμπιακός (NS2)

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

15.00: Λάρισα – Π.Α.Ο.Κ. (NS2)

17.15: Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα (NS3)

17.15: Αστέρας Τρ. – Παναιτωλικός (NS2)

19.30: Παναθηναϊκός – Α.Ε.Κ. (NS1)

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

19.30: Ατρόμητος Αθ. – Πανιώνιος (NS1)

Δημήτρης Καλτέκης

dkaltekis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη αποστολή για τον ημιτελικό του Conference League

Σήμερα το βράδυ Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλατο απόψε το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη …