Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Η οικογένεια Δουκίδη γιόρτασε μαζί με τους Ξανθιώτες

Η οικογένεια Δουκίδη γιόρτασε μαζί με τους Ξανθιώτες

0
doukidis-ios

Με αφορμή τον γάμο του Αντώνη Δουκίδη, η ‘’Φθηνή Αγορά’’ έστησε ένα γλέντι με φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική στην πλ. Ελευθερίας

Πλήθος κόσμου, πελατών και επαγγελματιών των γύρω καταστημάτων έσπευσαν να ευχηθούν σε πατέρα και υιό Δουκίδη

Μέρα γιορτής ήταν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου για το μάρκετ ‘’Φθηνή Αγορά’’ και την οικογένεια Δουκίδη. Με αφορμή τον πρόσφατο γάμο του Αντώνη Δουκίδη, υιού του γνωστού επιχειρηματία Ηλία Δουκίδη, η οικογένεια έστησε ένα γλέντι απέναντι από το κατάστημα για να γιορτάσει το γεγονός μαζί με τους Ξανθιώτες πελάτες αλλά και καταστηματάρχες της γύρω περιοχής. Από τις 12 η ώρα, όταν τα κάρβουνα άναψαν και η μουσική άρχισε να παίζει, σχεδόν κάθε περαστικός σταματούσε για να μάθει τι ακριβώς συνέβαινε. Πολλοί ήταν αυτοί που μπήκαν στην σειρά για να γευτούν τα ψητά που ‘’έσπαζαν’’ την μύτη, να πιουν ένα ποτό και να ευχηθούν στα μέλη της οικογένειας για το ευτυχές γεγονός. Ο παππούς Δουκίδης, ο πατέρας Ηλίας και ο γαμπρός Αντώνης ήταν εκεί για να λάβουν τις ευχές και να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την αγάπη και την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάζουν όλα αυτά τα χρόνια την οικογενειακή επιχείρηση. Μια επιχείρηση που έχει γράψει και συνεχίζει να γράφει την δική της ιστορία στην πόλη της Ξάνθης, που έχει γίνει συνώνυμη με την ποιότητα των προϊόντων, τις καλές τιμές, την άμεση εξυπηρέτηση από υπαλλήλους που νιώθουν το μάρκετ δικό τους και λειτουργούν σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Ο Κώστας με το μπουζούκι του, με αγαπημένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, κράτησε συντροφιά σε όσους έκατσαν για να γευτούν όσα οι άνθρωποι του ‘’Βίων’’ είχαν ετοιμάσει. Πατέρας και γιος δεν προλάβαιναν να χαιρετούν κόσμο και να δέχονται καρδιακές ευχές, με την πλατεία Ελευθερίας να γεμίζει, εκτός από μυρωδιές και μουσική, με πολλά χαμόγελα. Το «Ε» ήταν εκεί στην γιορτή για να ευχηθεί στους αγαπητούς Ξανθιώτες επιχειρηματίες και εκφράζει και από εδώ τα συγχαρητήρια στον νεώτερο της οικογένειας Δουκίδη με την ευχή να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση που έχτισε ο πατέρας και ο παππούς του όχι μόνο ως επαγγελματίες, αλλά και ως άνθρωποι με αγάπη και ενδιαφέρον για όλους.

ΧΑΡΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗΣ

chdiafonidis@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καλό Πάσχα! Χρόνια Πολλά!

Θερμές ευχές από την ομάδα του “Ε” για Καλό Πάσχα με Υγεία, Χαρά, Αγάπη και Αλ…