Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αθλητικά Νέα Ετοιμάζεται για τη… Γ’ Εθνική ο Ορφέας!

Ετοιμάζεται για τη… Γ’ Εθνική ο Ορφέας!

0
orfeas-g-ethniki

Την Κυριακή (17:00) ο καθοριστικός αγώνας για την άνοδο κόντρα στη Δόξα Προσκυνητών

Με νίκη «σφραγίζει» το εισιτήριο ανόδου – ακόμη και με απώλεια βαθμών παραμένει φαβορί

Ετοιμάζεται για την… Γ’ Εθνική ο Ορφέας Ξάνθης, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (17:00) τη Δόξα Προσκυνητών, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ πρωταθλητριών ΕΠΣ.

Ο Ορφέας που είναι πρωτοπόρος στον προκριματικό όμιλο, με νίκη σφραγίζει και μαθηματικά την άνοδο, ωστόσο ακόμη και με απώλεια βαθμών είναι το φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική, ανάλογα και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου (Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδυμοτείχου).

Στην κυριακάτικη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Α.Ο.Ξ., αναμένεται να προσέλθουν πολλοί Ξανθιώτες φίλαθλοι, πιθανότατα περισσότεροι και απ’ όσους στο προηγούμενο εντός του Ορφέα (700), καθώς είναι πολύ πιθανό ο αγώνας να αποκτήσει χαρακτήρα… φιέστας, σε περίπτωση νίκης της ξανθιώτικης ομάδας.

Το ευχάριστο για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών κι έτσι ο προπονητής Μάκης Μπογιατζίδης θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες.

Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα, Μπάμπης Χατζημεστής, με δηλώσεις του στο «Ε» έδωσε το στίγμα του αυριανού αγώνα λέγοντας:

Μ.Χ.: «Ο κυριακάτικος αγώνας είναι από τους πιο ιστορικούς και καθοριστικούς στην ιστορία του Ορφέα αφού παίζεται μία κατηγορία και, αν νικήσουμε θα σφραγίσουμε την άνοδο. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη και αν παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας μέχρι το τέλος πιστεύω μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Για ακόμη μία φορά κάνω κάλεσμα στον κόσμο της Ξάνθης να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει με τη συνδρομή του και την παρουσία του και ευχή όλων στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Στην αναμέτρηση Ορφέας – Δόξα Προσκυνητών ορίστηκε ο Φώτης Φωτιάδης της ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Δημήτρη Γκαϊταντζή και Χρήστο Κρυωνά της ΕΠΣ Σερρών, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Πέτρος Δροσινός της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Στο ντέρμπι του «Βερούλειου» μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και της ΑΕ Διδυμοτείχου ορίστηκε ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο και Νίκο Συμεωνίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Ιωαννίδης της ΕΠΣ Σερρών.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. Ορφέας Ξάνθης 9

2. Δόξα Προσκυνητών 6

3. ΑΕ Διδυμοτείχου 3

4. Ηρακλής Ποταμουδιών 3

* Προβιβάζονται στη Γ’ Εθνική οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Οι επόμενες αγωνιστικές:

5η αγ. – Κυριακή 29/05/2016 – Ώρα 17:00

Ορφέας Ξάνθης – Δόξα Προσκυνητών

Ηρακλής Καβάλας – ΑΕ Διδ/χου

6η (τελευταία) αγ – Κυριακή 05/06/2016

Ηρακλής Καβάλας – Ορφέας Ξάνθης

ΑΕ Διδυμοτείχου – Δόξα Προσκυνητών

Δημήτρης Καλτέκης
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αθλητικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

 «Οπαδικό» περιστατικό στην Ξάνθη

Τρεις οπαδοί αφαίρεσαν αφίσα άλλης ομάδας με το πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών Συνελή…