Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πολιτική Επικαιρότητα Εκδήλωση του Ποταμιού σήμερα για την υπερφορολόγηση

Εκδήλωση του Ποταμιού σήμερα για την υπερφορολόγηση

0
karkatsoulis potami

Στις 12 το μεσημέρι στην Εμπορική Λέσχη προτάσεις για την αποφυγή της φορολογικής πολιτικής που εξοντώνει τις επχιειρήσεις

Με ομιλητές τον γραμματέα κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος Π. Καρκατσούλη, τον γιατρό Α. Σουλιώτη και τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΒΕΕ Σ. Τσιακίρογλου

Η εξόρμηση του Ποταμιού με κεντρικό σύνθημα «Η υπερφορολόγηση καταστρέφει την Ελλάδα και όμως υπάρχει άλλη λύση!» συνεχίζεται. Μετά τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Σύρο, σήμερα, Σάββατο σειρά έχει η Πάτρα, η Ξάνθη και τα Χανιά.

Σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στην Ξάνθη στην Εμπορική Λέσχη της πόλης (Βασ. Κωνσταντίνου 66, δίπλα στην Εθνική Τράπεζα) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα την υπερφορολόγηση, τον αντίκτυπο που έχει στην όποια προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας και τη θέση του Ποταμιού. Παράλληλα, το Ποτάμι με πρωτοβουλία του επιχειρεί μία πιο διευρυμένη συζήτηση για το θέμα χωρίς προσκόλληση σε πολιτικούς χώρους και με εισηγήσεις από ανθρώπους της αγοράς.

Ομιλητές θα είναι οι: Παναγιώτης Καρκατσούλης, Γραμματέας Κοινοβουλευτικού έργου στο Ποτάμι, Aπόστολος Σουλιώτης, γιατρός, Σωτήρης Τσιακίρογλου, Επιχειρηματίας -εκπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσθένης Δούκας, οικονομολόγος.

Στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα αντίστοιχη εκδήλωση με ομιλητές τον Μίλτο Κύρκο ευρωβουλευτή του Ποταμιού και τον Κωνσταντίνο Γκράβα πολιτικό υπεύθυνο του τομέα Οικονομικών του κινήματος .Συντονίζει η Ρούλα Μπάδα.

Την ίδια μέρα επίσης στις 5.30 το απόγευμα στο Ε.Β.Ε. Χανίων (Πλατεία Σοφοκλή Βενιζέλου, 4ος όροφος) θα γίνει η τρίτη εκδήλωση με ομιλητή τον Παντελή Αβραμίδη γραμματέα οργανωτικού έργου του Ποταμιού. Θα τοποθετηθούν οι πρόεδροι : του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης, του ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης Λευτέρης Κοπάσης, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης Παντελής Πετσετάκης και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων, Μανώλης Σταματάκης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Νικόλας Φουρναράκης γραμματέας στο Ποτάμι Ν. Χανίων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Πολιτική Επικαιρότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…