Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αστυνομικά Νέα Επέστρεφε με τα πόδια στην Βουλγαρία… όταν παρασύρθηκε

Επέστρεφε με τα πόδια στην Βουλγαρία… όταν παρασύρθηκε

0
asthenofora

Έχασε την ζωή της 48χρονη Βουλγάρα – Περπατούσε μεσάνυχτα στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής

Θανατηφόρο ατύχημα και στο Νεοχώρι . 68χρονος έπεσε από το μπαλκόνι του φίλου του που τον φιλοξενούσε και σκοτώθηκε μετά από γλέντι και πολύ ποτό!

Μια 48χρονη γυναίκα υπήκοος Βουλγαρία έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου περί τις 12 τα μεσάνυχτα στο 11ο χλμ. της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Κομοτηνής (στο ύψος της ΤΕΞΑΝ). Η 48χορνη που κινούνταν πεζή με κατεύθυνση προς το Κουτσό παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 41χρονη κάτοικος Ξάνθης η οποία κατευθύνονταν από Κομοτηνή στην Ξάνθη.

Επέστρεφε με τα πόδια στην Βουλγαρία…

Η 48χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας η αστυνομία δεν είχε κάνει ταυτοποίηση των στοιχείων της καθώς δεν αναζητήθηκε και αρχικά θεωρήθηκε πως η 48χρονη έπασχε από κάποια ασθένεια (αλτχάιμερ) για να βρίσκεται μόνη τέτοια ώρα στο δρόμο. Τελικά σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία εθεάθη στο Τύμπανο της πρωί της Δευτέρας και στο Πετροχώρι στη συνέχεια ρωτώντας πως θα επιστρέψει στην πατρίδα της αλλά ξεκίνησε πεζή ελλείψει προφανώς χρημάτων!

Έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε μετά από γλέντι!

Άλλο ένα θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε πριν τρεις μέρες στο νομό μας. Συγκεκριμένα ένας 68χρονος έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε στο Νεοχώρι του Δήμου Ξάνθης. Ο 68χρονος ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης και επισκέφτηκε το Νεοχώρι μαζί με τον γιο του για να δει τον φίλο του που είχε να το δει 20 χρόνια. Οι δυο φίλοι από την χαρά τους κατανάλωσαν άφθονο ποτό όλη την ημέρα και την νύχτα. Αυτό όμως στάθηκε μοιραίο για το 68χρονο καθώς κατά την διάρκεια της νύχτας τον βρήκε ο φίλος του πεσμένο στην αυλή του σπιτιού του νεκρό! Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης ήταν ήδη αργά. Η αστυνομία απέκλεισε εγκληματική ενέργεια καθώς η νεκροψία έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια εξαιτίας του ποτού και της πτώσης του από το μπαλόνι του σπιτιού του φίλου του!

Μαριάννα Ξανθοπούλου
mxanthopoulou@empros.gr
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αστυνομικά Νέα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δικογραφία σε βάρος 12 ατόμων για 75 απάτες με προϊόντα «μαϊμού», με θύμα και στην Ξάνθη

Μέσω e-shop πουλούσαν δήθεν επώνυμα προϊόντα, αλλά στην πόρτα των καταναλωτών έφτανα απομι…