Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Επιστροφή στις νίκες θέλει η Skoda Ξάνθη

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Skoda Ξάνθη

0
skoda panath15kipelo

Σήμερα (20:30) η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στα Πηγάδια

Σκεπασμένος με τη σημαία της Skoda Ξάνθη στην τελευταία του κατοικία ο Β. Κοντοβαζαινίτης

Το θετικό ξεκίνημα και την καλή ψυχολογία θέλει να εκμεταλλευτεί η Skoda Ξάνθη που στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες. Στην εκκίνηση της φετινής σεζόν η ξανθιώτικη ομάδα σημείωσε δύο ισοπαλίες (εκτός με ΠΑΟΚ, εντός με ΑΕΚ) για να ακολουθήσει η νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, ενώ ακολούθησαν μία εντός έδρας ήττα από Ολυμπιακό και μία ισοπαλία με Ηρακλή. Κοινό χαρακτηριστικό σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια η θετική εικόνα και αγωνιστική συμπεριφορά που καταδεικνύουν ότι η ξανθιώτικη ομάδα μπορεί να πάρει το «τρίποντο» σε οποιοδήποτε ματς, αρκεί να βγάλουν οι παίκτες στο γήπεδο τα ζητούμενα του προπονητή τους. Έτσι στον σημερινό αγώνα με τον «τριφύλλι» η Skoda Ξάνθη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, εκμεταλλευόμενη και την… ανακατωσούρα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού.

Το θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα κι έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευχέρεια να επιλέξει ανάμεσα στους πιο «ετοιμοπόλεμους» για την αποστολή, καθώς μοναδική δεδομένη απουσία ήταν αυτή του Σολτάνι που είναι τιμωρημένος.

Στο χθεσινό πρόγραμμα, μετά το καθιερωμένο χαλάρωμα ανακοινώθηκε η αποστολή που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο του Αθλ. Κέντρου για να διανυκτερεύσει και για να πάρουν οι παίκτες τις τελευταίες εντολές από τον Λουτσέσκου.

Σκεπασμένος με τη σημαία της Skoda Ξάνθη στην τελευταία του κατοικία ο Β. Κοντοβαζαινίτης

Με το φέρετρο τυλιγμένο με την σημαία της Skoda Ξάνθη, οδηγήθηκε το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Π. Φαλήρου ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Πλήθος κόσμου, από τον ποδοσφαιρικό, τον νομικό αλλά και τον δημοσιογραφικό χώρο βρέθηκε στην κηδεία του για το τελευταίο αντίο.

Ανάμεσα στους πολλούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες που βρέθηκαν εκεί για το ύστατο χαίρε ήταν φυσικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Άρης Πιαλόγλου και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Γιώργος Κασναφέρης, αλλά και ο πρόεδρος του Πανθρακικού και αναπληρωτής πρόεδρος της Super League Δημήτρης Τζελέπης.

Στεφάνια υπήρχαν από την ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ, την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη της οποίας ήταν αντιπρόεδρος τις τελευταίες δύο δεκαετίες ο εκλιπών, τον Χρήστο Πανόπουλο στο στεφάνι του οποίου υπήρχε το ειλικρινές μήνυμα “Βασίλη σ’ ευχαριστώ”, αλλά και τους γιους του ιδιοκτήτη της Skoda Γιάννη και Ριχάρδο Πανόπουλο, που λέγεται ότι είχαν τον Β. Κοντοβαζαινίτη σαν δεύτερο πατέρα.

Επίσης υπήρχε στεφάνι από τον υφυπουργό Αθλητισμού (και δικηγόρο) Σταύρο Κοντονή, από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη και το υπόλοιπο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αλλά και τον σύνδεσμο φιλάθλων της SkodaXanthiFans”.

Στεφάνια απέστειλαν ακόμα σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης κλπ), πολλές από τις οποίες είχε υπερασπιστεί στις δικαστικές αίθουσες ή είχε καλύψει δημοσιογραφικά στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές του μεταδόσεις, αλλά και προσωπικά οι ισχυροί άνδρες τους, όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αίσθηση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι ο Μελισσανίδης παραβρέθηκε αυτοπροσώπως στην κηδεία του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, όπως και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Βασίλης Γκαγκάτσης, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού Γιάννης Βρέντζος, ο διευθύνων σύμβουλος του Παναθηναϊκού Στράτος Σωπήλης, ο Γιάννης Κομπότης του Λεβαδειακού, ο Γιώργος Σπανός του Ατρομήτου, ο Γιώργος Σουφλέρης του Πανιωνίου.

Επίσης, παρόντες ήταν ο ξανθιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επί πολλά χρόνια πρόεδρος του ΠΣΑΠ Αντώνης Αντωνιάδης, αλλά και ο επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην σκάουτερ της Ξάνθης Κώστας Κωνσταντινίδης.

Από τον νομικό χώρο βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί του δικηγόροι αλλά ακόμα και αθλητικοί δικαστές, που τον είχαν πάντα σε μεγάλη εκτίμηση. Επίσης, από τον δημοσιογραφικό χώρο βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοί του από την ΕΡΤ και ίχι μόνο. Τους επικήδειους εκφώνησαν ένας ιερέας και ένας συντοπίτης του, άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, που δεν είχαν σχέση ούτε με τον αθλητισμό αλλά ούτε με την δημοσιογραφία και τη νομική επιστήμη αλλά συγκίνησαν τους πάντες με τα λόγια τους. Η σύζυγός του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας δέχθηκαν τα συλλυπητήρια απ’ όλους.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατόπιν απόφασης της Super League, πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

SUPER LEAGUE

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 03 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

16.00: Πανθρακικός – Λεβαδειακός (NS2)

Διαιτητής: Βάτσιος (Δ. Αττικής)

18.15: Παναιτωλικός – Πανιώνιος (NS1)

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

20.30: Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός (NS2)

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

16.00: Α.Ε.Κ. – Ατρόμητος Αθ. (NS2)

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

18.15: ΑΕΛ Καλλονής – Βέροια (NS3)

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

18.15: ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής (NS2)

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

20.30: Π.Α.Ο.Κ. – Ολυμπιακός (NS1)

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

19.30: Αστέρας Τρ. – Πλατανιάς (NS1)

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός 15

2. Παναθηναϊκός 12

3. Π.Α.Ο.Κ. 10

4. A.E.K. 10

5. Παναιτωλικός 7

6. Αστέρας Τρ. 7

7. ΠΑΣ Γιάννινα 7

8. Πανιώνιος 7

9. Skoda Ξάνθη 6

10. Ατρόμητος Αθ. 6

11. Λεβαδειακός 6

12. Ηρακλής 5

13. ΑΕΛ Καλλονής 5

14. Βέροια 5

15. Πανθρακικός 2

16. Πλατανιάς 1

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η ερυθρόλευκη αποστολή για τον ημιτελικό του Conference League

Σήμερα το βράδυ Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλατο απόψε το βράδυ, Μεγάλη Πέμπτη …