Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Τα Μάγγανα ψήφισαν Στέλιο Χατζηευαγγέλου

Τα Μάγγανα ψήφισαν Στέλιο Χατζηευαγγέλου

0

Αποθεώθηκε την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τοπείρου στην ομιλία του σταΜάγγανα, όπου τονπερίμενε απίστευτο πλήθος στην καινούργια πλατεία του οικισμού. ΈργοτηςΔημοτικής Αρχής ύψους 312.000 € που ο Μαγγανιώτης κ. Μίχογλουκαταψήφισε, όπωςκαι το έργο «Επέκταση Φωτισμού Πλατείας Μαγγάνων», έργο 45.000 € και τοέργο«Διαμόρφωσης Πεζοδρομίου στον Οικισμό Μαγγάνων» επίσης 45.000 €.
«Είναι συγχωριανός σας και λυπάμαι που τα λέω αυτά απόψεεδώ» είπε ο Δήμαρχος, «αλλά εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα κι έχουμε μάθεινα λέμεστους συνδημότες μας την αλήθεια. Κι εσείς που τον ξέρετε καλά, που τονγνωρίζετε και ως Γραμματέα της Κοινότητας και σαν Ανταποκριτή του ΟΓΑ,που σαςκαταδυνάστευσε με την συμπεριφορά του, δώστε του να καταλάβει πως ό,τικι ανονειρεύεται στις 7 του Νοέμβρη θα είναι απλώς ο… Επικεφαλής τηςΑντιπολίτευσης.
Μας κατηγορεί για το κάμπινγκ των Μαγγάνων, το κάμπινγκ των70 θέσεων, που είναι κλειστό, αλλά δεν μας λέει με ποιο τρόπο βοήθησεστονσυνεχή αγώνα μας – με όλες τις κυβερνήσεις – για να μην περάσουν οιΥπουργικέςΑποφάσεις που θα καταδίκαζαν για πάντα την περιοχή! Ξέρει ποιος είναι οΦορέαςΔιαχείρισης του Εθνικού Πάρκου; Ξέρει πόσες επισκέψεις έκανε ο ΔήμαρχοςστονΥπουργό κ. Κοντό και μετά στην κα Μπιρμπίλη για να μην ανατραπούν τακεκτημένατης περιοχής;
Εμείς εξασφαλίσαμε, από το 2002 ακόμη, τα συμφέροντα τουΔήμου με την έκδοση των απαιτούμενων αποφάσεων και αδειών, χωρίςτυμπανοκρουσίες και αλαζονεία. Κι αυτός, το μόνο που ήξερε ήταν νακαταψηφίζειστο Δημοτικό Συμβούλιο τα έξοδα κίνησης του Δημάρχου για τα ταξίδια τουστηνΑθήνα.
«Εμείς, έχουμε μεγάλα σχέδια για τα Μάγγανα», τόνισε στονπύρινο – εκτός κειμένου – λόγο του ο Δήμαρχος. «Σας φέραμε σήμερα εδώτηνπρότασή μας κι όποιος αμφιβάλλει, ας ανατρέξει στην Νομαρχία όπουυπάρχειΈγκριση Περιβαλλοντικών Όρων!»
«Δώστε στις λίγες μέρες που απέμειναν, ανυποχώρητα τον αγώνατης Παράταξής μας! Μιλήστε με όλους! Φίλους, γείτονες, συγγενείς, γιατίο τόποςμας έχει μέλλον και προοπτική κι αυτό μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τοεξασφαλίσουμε.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας περιμένω αύριο όλους στηντελευταία προεκλογική μας ομιλία στο Εύλαλο, που θα σφραγίσει τονθρίαμβό μαςστις εκλογές τις 7 του Νοέμβρη»!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

€ 14.650 κάναν φτερά απ’ το ταμείο του δήμου!

Ελένη Διαφωνίδουelenidfn@yahoo.com12 σχεδόν ώρες μετά την έκρηξη με γκαζάκια στην είσοδο τ…