Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2010 Ο Χρίστος Πούλιος μιλά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο Χρίστος Πούλιος μιλά για το αποτέλεσμα των εκλογών

0

Θέλονταςνα ευχαριστήσει για την ανέλπιστα σθεναρή εμπιστοσύνη των ξανθιωτών στοπρόσωπότου ο Χρίστος Πούλιος μιλά για το αποτέλεσμα των εκλογών, τονίζοντας τηβαθιάικανοποίηση που νιώθει για το γεγονός ότι «η Ξάνθη γύρισε την πλάτη στοχθες»και για την αισιοδοξία του ότι η ισχνή πλειοψηφία της παράταξης τουδημάρχουδίνει το μήνυμα ότι «μια άλλη εποχή χαράζει πια για την Ξάνθη τωνονείρων μας».
 
Τομήνυμα του Χρίστου Πούλιου
Συνδημότισσεςκαι Συνδημότες,
Αφήνονταςλίγα 24ωρα να περάσουν ώστε να λείψει ο παρορμητισμός των πρώτωνεντυπώσεων απότο εκλογικό αποτέλεσμα, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλεςκαι όλουςγια την εμπιστοσύνη σας και για το πολύ υψηλό εκλογικό ποσοστό που μαςεπιφυλάξατε.
Στιςδημοκρατίες αρκούν και λίγοι ψήφοι διαφορά για να νικήσει κάποιος. Η Δημοτική Αρχή επανεκλέγεταιέχοντας στηνσύνθεσή της στη συντριπτική της πλειοψηφία τα ίδια πρόσωπα που άσκησανδιοίκησηολ’ αυτά τα χρόνια.
Ηισχνότατη πλειοψηφία της στο νέο Καλλικρατικό Δήμο (διαφορά μόλις 69ψήφωντελικά) δεν της παρέχει την ευχέρεια αυθαίρετων κινήσεων, αδιαφανώνλειτουργιώνκαι προ πάντων επίδειξης αλαζονικής συμπεριφοράς. Τίποτα δεν θα είναιπια ίδιοστον Δήμο μας την επόμενη μέρα. Ας μη λησμονούμε άλλωστε ότι οι πολίτεςτουτέως Δήμου Ξάνθης έστρεψαν την πλάτη τους στο χθες αναδεικνύοντας ωςπλειοψηφίατην δική μας πρόταση ανανέωσης και ευθύνης.
Οιμεταρρυθμίσεις και η μεταφορά αρμοδιοτήτων από τις αρχές του νέουχρόνουαπαιτούν ευρύτερες συναινέσεις. Όλες οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπουπουσυμπαρατάχθηκαν απέναντι στην ισχύ, στο κατεστημένο και στο βαθιάριζωμένοκαθεστώς της παρούσας Δημοτικής Αρχής απέδειξαν ότι κανένας δεν είναιανίκητοςμπροστά στη λαϊκή βούληση.
ΗΔημοτική μας Παράταξη, οι «Πολίτες για την Αλλαγή», θα ασκήσει τονθεσμικό τηςρόλο με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μαχητική διάθεση διεκδίκησης τουδικαιώματος των συμπολιτών μας να είναι κοινωνοί και συμμέτοχοι στιςαποφάσειςπου τους αφορούν. Μακριά από κομματικές παρωπίδες και διαχωρισμούς, μεσεβασμόστον πολίτη και πίστη ότι μια άλλη εποχή χαράζει πια για την Ξάνθη τωνονείρωνμας. Κι αυτή η μέρα δεν θ’ αργήσει…
 
ΧρίστοςΠούλιος
«Πολίτεςγια την Αλλαγή»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2010
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Οι ιδέες που γίνονται πραγματικότητα

Τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα. Το Ινστιτούτο Επαρχιακού Τύπου, το μεγαλόπνοο σχέδιο του Συ…