Αρχική Αρχείο Παλαιότερων Άρθρων Αρχείο Αρθρογραφίας 2009 Κοντός: «Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε μαζί»

Κοντός: «Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε μαζί»

0

Ευχαριστίες απευθύνουν προς τους υποστηριχτές τους, επιτυχόντες και αποτυχόντες στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Ο κ. Κοντός σε δήλωσή του δηλώνει: «Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε μαζί», η κα Ανδρέου τους γνωστοποιεί ότι θα ένα πάντα δίπλα τους όπως και ο Σταμάτης Σταματιάδης.

 

Αλέξανδρος Κοντός, βουλευτής Ν.Δ. Ξάνθης: «Ευχαριστώ όλες και όλους τους συμπολίτες  μου στην Ξάνθη που με στήριξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου, δίνοντας μου εντολή να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα του τόπου μας και στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο. Έχουμε ακόμη να κάνουμε πολλά μαζί.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με μεγαλύτερη θέρμη και ξεκάθαρο στόχο να αναζητήσουμε και να αξιοποιήσουμε όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν για ένα καλύτερο αύριο για  το Νομό μας, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας».

 

Γεωργία Ανδρέου Μιχαηλίδη, πολιτευτής Ξάνθης:«Θέλω πάνω απ όλα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, που σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας, με στηρίξατε στις εκλογές της 4 ης Οκτωβρίου.

Ο λαός αποφάσισε. Όπως κάθε Έλληνας, εύχομαι η νέα κυβέρνηση να πετύχει στη μεγάλη πρόκληση της αντιμετώπισης των οικονομικών συγκυριών. Διότι η πρόκληση αυτή, όπως έχει πει πολλές φορές η Νέα Δημοκρατία, είναι Εθνική υπόθεση. Είχα την τιμή να προταθώ για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και να συμμετέχω στον δύσκολο αυτό εκλογικό αγώνα με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας. Περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες συμπολίτες με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Σέβομαι την βούληση των πολιτών της Ξάνθης και θέλω να ξέρουν ότι η Γεωργία Ανδρέου θα είναι πάντα δίπλα τους.

Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει με συμπαραστάτες όλους εσάς, για την αναπτυξιακή προοπτική της Ξάνθης μας.

Σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί και σας ευχαριστώ όλους».

 

Σταμάτης Σταματιάδης, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ξάνθης: «Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό  μου και σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2009
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΠΑΣΚΕ εναντίον ΔΑΚΕ

Δριμεία κριτική ^…