Ματαιώνεται η ΄Βραδιά εκπτώσεων’

0

Η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2007, ‘Βραδιά εκπτώσεων’ που είχε αναλάβει να διοργανώσει η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ν. Ξάνθης, ματαιώνεται λόγω των πυρκαγιών που πλήττουν περιοχές της χώρας.
Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σ. Τσιακίρογλου: «ο θεσμός θεωρούμε ότι θα είχε μεγάλη επιτυχία αφού οι περισσότεροι επαγγελματίες της Ξάνθης το δέχτηκαν θετικά. Ωστόσο θεωρούμε ότι τα τραγικά γεγονότα που ταλανίζουν όλους μας με τα συμβάντα από τις πυρκαγιές, δεν αφήνουν περιθώρια για τέτοιου είδους εορταστικές εκδηλώσεις. Στην προσπάθειά μας να συμμετέχουμε στον πόνο των πυροπαθών, θα καταθέσουμε το ποσό των 500 ευρώ που μας επιτρέπουν τα πενιχρά οικονομικά της Ομοσπονδίας στο λογαριασμό που υπάρχει και παροτρύνουμε όλα τα μέλη να βοηθήσουν εντός των ορίων των δυνατοτήτων τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».
Η ‘Βραδιά των εκπτώσεων’ όμως, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Τσιακίρογλου, θα πραγματοποιηθεί του χρόνου κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων ξεκινώντας τη θεσμοθέτηση της εκδήλωσης που μπορεί να προβάλει την αγορά της Ξάνθης εντός κι εκτός ορίων του Νομού Ξάνθης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Αρχείο Αρθρογραφίας 2007
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Όρκοι… και  υποσχέσεις από Τσακίρη – Σαλτούρο

Εναρμονισμένοι με το γιορτινό κλίμα και το πνεύμα των ημερών οι λόγοι που εκφωνήθηκαν την …