-350 γρ. καβουρόψιχα
-500 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
-1 αβοκάντο, κομμένο σε κύβους
-2 καυτερές πιπεριές, κομμένες σε κύβους (χωρίς τους σπόρους για να μην είναι τόσο πικάντικη)
-1 1/2 φλιτζάνι ψητό καλαμπόκι
-1/3 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
-χυμό από 2 λάιμ
-1 κ.γ. ελαιόλαδο
-2 κ.σ. ψιλοκομμένο κόλιανδρο
-αλάτι
-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Τα αφήνουμε να μαριναριστούν τουλάχιστον 5 λεπτά για να γλυκάνει το κρεμμύδι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε την ψιλοκομμένη καβουρόψιχα, το αβοκάντο, τα ντοματίνια, την καυτερή πιπεριά και το καλαμπόκι.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το κόλιαντρο και ανακατεύουμε απαλά.
Εάν επιθυμούμε προσθέτουμε κι άλλο χυμό λάιμ, αλάτι ή πιπέρι.