Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εθελοντική αιμοδοσία στον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΘΑΜΥΡΙΣ”

Εθελοντική αιμοδοσία στον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΘΑΜΥΡΙΣ”

0

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, η εθελοντική αιμοδοσία που είχε διοργανωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “ΘΑΜΥΡΙΣ” και το νοσηλευτικό κ ιατρικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας, του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, στον χώρο του Συλλόγου, στην οδό Δημοκρίτου 9.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, γεγονός που εμπνέει αισιοδοξία τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για να ξανασχοληθούν με παρόμοιες δράσεις!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “ΘΑΜΥΡΙΣ” ,ιδρύθηκε το 1993 και έχει έδρα του την Ξάνθη. Αριθμεί πάνω από 280 ενεργά μέλη και συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης και του νομού. Διατηρεί χορευτικό τμήμα παραδοσιακών χορών και συμμετέχει σε εκδηλώσεις και στις εκάστοτε Καρναβαλικές Παρελάσεις.

Μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΘΑΜΥΡΙΣ”. Από αριστερά, ένας από τους δύο Χοροδιδάσκαλους του Συλλόγου, ο κ.Πέτρος Δοβρίδης, στην μέση, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ιωάννα Μιχαηλίδου και η τρίτη της παρέας,  κ.Ειρήνη Χαριτωνίδου, μέλος του Συλλόγου και πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού κ Παιδείας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Στις 13 Μαΐου ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος «Προλαμβάνω»

Σε λίγες μέρες, 13 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα sms στις γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου τ…