Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στην Καβάλα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης

Στην Καβάλα ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης

0

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμα του και τα μέρη επισκέψεις επιλέχθηκαν με βάση τις εξέλιξης που υπήρχαν στην χώρα τους τελευταίους μήνες


Σε Δράμα και Καβάλα, βρέθηκε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης ο οποίος συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας επισκέφτηκε το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Καβάλα και εν συνεχεία το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμα του και τα μέρη επισκέψεις επιλέχθηκαν με βάση τις εξέλιξης που υπήρχαν στην χώρα τους τελευταίους μήνες, ενώ βαρύτητα δόθηκε στο ΓΝΚ αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στην Ευρωβουλή θα τεθεί τις επόμενες μέρες το θέμα των απολύσεων στα λιπάσματα της Καβάλας, κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε ο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με το σωματείο εργαζομένων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και η πρώην βουλεύτρια Καβάλας και δικηγόρος των εργαζομένων, Τάνια Ελευθεριάδου η οποία ενημέρωσε για τις αποφάσεις των δικαστηρίων που αν και δικαιώνουν τους εργαζόμενους, η εταιρεία αρνείται να τις εφαρμόσει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…