Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Μήνυμα αγάπης από τους μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης

Μήνυμα αγάπης από τους μαθητές και καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης

0

Τα παιδιά που αποτελούν μέλη της εθελοντικής ομάδας «Νοιάζομαι, δημιουργώ, προσφέρω» είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να ανταλλάξουν χαμόγελα κι ευχές με τους ηλικιωμένους


Ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης έδωσαν μαθητές/τριες και καθηγήτριες του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης με την επίσκεψή τους στο Γηροκομείο «Ο Μέγας Βασίλειος», την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023. Τα παιδιά που αποτελούν μέλη της εθελοντικής ομάδας «Νοιάζομαι, δημιουργώ, προσφέρω» είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να ανταλλάξουν χαμόγελα κι ευχές με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας αλλά και να τους προσφέρουν ευχετήριες κάρτες και στολίδια, που έφτιαξαν τα ίδια με πολλή αγάπη και μεράκι. Παράλληλα διέθεσαν ένα μέρος από τα έσοδα του χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού Μπαζάρ, που διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, για τις ανάγκες των ηλικιωμένων τροφίμων του Ιδρύματος.

Την ίδια στιγμή μια άλλη ομάδα μαθητών επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών «Στηρίζω» με τη συνοδεία καθηγητών, διαθέτοντας σε δωροεπιταγές μέρος από τα έσοδα του ίδιου Μπαζάρ. Οι πράξεις αυτές των μαθητών κι εκπαιδευτικών αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη για τον συνάνθρωπο περνώντας το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της ανιδιοτέλειας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πυροπροστασία του περιαστικού άλσους με την σφραγίδα της JTI

Δωρεά συστήματος έγκαιρης ανίχνευσης και συναγερμού με κάμερες, δεξαμενές για τροφοδοσία ε…