Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Γρίφος» η στάση των ηττημένων στους δήμους Ξάνθης και  Μύκης

«Γρίφος» η στάση των ηττημένων στους δήμους Ξάνθης και  Μύκης

0

«Μπροστά»: « Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε ό,τι δε σας αξίζει» – Π. Λύτρατζης: «Ποτέ δεν παίζαμε διπλά παιχνίδια. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί πως θα κινηθούμε στο β’ γύρο»

 

Τ. Καπζά: «Ας αποφασίσουν μόνοι τους οι συνδημότες αυτόν που θέλουν να τους διοικεί»  

 

 

Ένα παλιό ρητό λέει «η νίκη έχει πολλούς πατέρες, η ήττα είναι ορφανή». Κι η διαχείριση της ήττας αφού περάσει το πρώτο σοκ, είναι δύσκολη και επίπονη. Σ΄αυτή τη φάση βρίσκονται οι  συνδυασμοί που δεν κατάφεραν να μπουν στον β΄ γύρο παρότι το ποσοστό τους απέχει  ελάχιστες ποσοστιαίες μονάδες από του δεύτερου. Κι αυτοί στην Π.Ε. Ξάνθης είναι ο συνδυασμός «Μπροστά» με επικεφαλής τον Σάββα Μελισσόπουλο για τον δήμο Ξάνθης και ο συνδυασμός “Κίνηση Πολιτών” με επικεφαλής τον Τζεμήλ Καπζά για τον δήμο Μύκης.

Π. Λύτρατζης: «Ποτέ δεν παίζαμε διπλά παιχνίδια. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί πως θα κινηθούμε στο β’ γύρο»

Θλίψη, απογοήτευση , προβληματισμός για το τι μέλλει γενέσθαι είναι τα συναισθήματα που διαδέχτηκαν την πρώτη συνάντηση που είχε ο συνδυασμός «Μπροστά» την Δευτέρα μετά τις εκλογές με την συζήτηση να περιστρέφεται  κυρίως στα αίτια τη ήττας. Αυτό που όμως είναι πολύ σημαντικό είναι ότι  ο συνδυασμό είναι ενωμένος και η απόφαση για τη β΄ Κυριακή θα είναι ενιαία και θα ακολουθηθεί από όλους τους συνδυασμούς που την αποτελούν. Αυτό βεβαιώνει στο «Ε» ο κ. Πασχάλης Λύρατζης τονίζοντας με έμφαση: «Ποτέ δεν παίζαμε διπλά παιχνίδια. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί πως θα κινηθούμε στο β’ γύρο. Ο συνδυασμός «Μπροστά» παραμένει ενωμένος. Τίποτε δεν έχει αλλάξει. Απλά ελπίζαμε ο Ξανθιώτικος λαός να δώσει σε μας την δεύτερη ευκαιρία».  Ο συνδυασμός είχε και δεύτερη συνάντηση χθες Τρίτη και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Μπροστά»: « Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε ό,τι δε σας αξίζει»

«Ξανθιώτισσες και Ξανθιώτες

Σας ευχαριστούμε που τιμήσατε με την ψήφο σας τον έντιμο αγώνα μας απέναντι στο δοκιμασμένο, φθαρμένο σύστημα, που έχει διαλύσει όλες τις δομές του Δήμου μας.

Η Ξάνθη σήμερα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της και κινδυνεύει άμεσα με νέα υποβάθμιση και νέα υποθήκευση του μέλλοντός της.

Ελπίζαμε να είμαστε εμείς ο φορέας της πολυπόθητης αλλαγής και της ελπίδας. Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών δεν μας έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για αυτή την αλλαγή, υπηρετώντας το όραμα και το σχέδιο που θέσαμε ενώπιόν σας.

Κορυφαίες προτεραιότητές μας συνεχίζουν να είναι η στήριξη σημαντικών παρεμβάσεων σε θέματα διαφάνειας, με αιχμή τη συγκρότηση Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την παρακολούθηση των οικονομικών και των απευθείας αναθέσεων του Δήμου μας, καθώς και τη στήριξη της Υγείας και της Πρόνοιας στον τόπο μας .

Με γνώμονα την ευθύνη απέναντι στον τόπο μας, προτρέπουμε τη συμμετοχή σας στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Η απογοήτευση και η αποχή είναι καταστροφική. Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε ό,τι δε σας αξίζει».

kapza tzemil2Τ. Καπζά: «Ας αποφασίσουν μόνοι τους οι συνδημότες αυτόν που θέλουν να τους διοικεί»  

Στο δήμο Μύκης ο κ. Τζεμήλ Καπζά αφήνει στην κρίση του κόσμου την επιλογή του δημάρχου Μύκης: «Ζήτησα την ψήφο των συνδημοτών του. Κάναμε ένα καλό  αγώνα είχαμε μια καλή πορεία. Μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν ένα σημαντικό ρόλο στην αντιπολίτευση τον  οποίο θα υπηρετήσουμε . Δεν μας ταιριάζει  να προσπαθήσουμε να κατευθύνουμε αυτούς που μας εμπιστεύτηκαν προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Ας αποφασίσουν μόνοι τους αυτόν που θέλουν να τους διοικεί».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…