Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Φοιτητικό επίδομα στέγασης: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φοιτητικό επίδομα στέγασης: Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

0

Ποιοι θα λάβουν 2.000 ευρώ

Λήγει σήμερα, Τρίτη, 3 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής  αιτήσεων για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ύψους 1.500 ευρώ και 2.000 ευρώ του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023. Η προθεσμία αυτή αφορά στους ενδιαφερόμενους – δικαιούχους που δεν υπέβαλαν αίτηση εντός της αρχικής προθεσμίας (30/6-03/8).

Προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα, να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ και να είναι κάτοχος Α.Φ.Μ. Η υπηκοότητα συνδέεται μόνο με το πρόσωπο του φοιτητή και όχι με των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

Υπενθυμίζεται δε πως οι αιτούντες για να εισέλθουν στην παραπάνω ηλεκτρονική εφαρμογή θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Επίσης επισημαίνεται πως 1.500 ευρώ είναι το ποσό που χορηγείται σε κάθε φοιτητή και 2.000 ευρώ λαμβάνει ο κάθε δικαιούχος όταν πρόκειται για συγκατοίκηση.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λογαριασμοί ρεύματος: Πτώση έως 12% στα πράσινα τιμολόγια για τον Μάιο

Μετά τις αυξήσεις του Απριλίου οι πάροχοι προχώρησαν σε μειώσεις Ελάφρυνση στους λογαριασμ…