Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επίθεση Τοψίδη προς Μέτιο: «Η ανικανότητα του πλέον είναι επικίνδυνη και καταστροφική»

Επίθεση Τοψίδη προς Μέτιο: «Η ανικανότητα του πλέον είναι επικίνδυνη και καταστροφική»

0

«Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με καμένα 950.000 στρέμματα παίρνει μόλις 550.000 ευρώ. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ο Χρήστος Μέτιος δεν έκανε καμία διεκδίκηση για τον Έβρο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή Σύνθεση

Σε μία δηκτική ανακοίνωση προχώρησε η Περιφερειακή Σύνθεση μετά την δημοσιοποίηση ότι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, λόγω των καταστροφών στον Έβρο, θα χορηγηθεί το ποσό των 550.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει ότι «Την ώρα που άλλες Περιφέρειες της χώρας, που έχουν υποστεί φυσικές καταστροφές, διεκδικούν και παίρνουν μεγάλες οικονομικές ενισχύσεις, η Περιφέρεια ΑΜΘ παίρνει ψίχουλα. Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση διαθέτει έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 45 εκ ευρώ για ενίσχυση πληγέντων ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και από αυτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με πλημμυρισμένα περ. 700.000 στρέμματα, παίρνει 10.600.000 ευρώ. Η Περιφέρεια Στερεάς με ζημίες σε 100.000 στρέμματα παίρνει 2.000.000 ευρώ. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης με καμένα 950.000 στρέμματα παίρνει μόλις 550.000 ευρώ».

Επιπροσθέτως η παράταξη του κ. Τοψίδη καταφέρεται κατά του κ. Μέτιου καθώς όπως τονίζεται «Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι ο Χρήστος Μέτιος δεν έκανε καμία διεκδίκηση για τον Έβρο και συνολικά για την Περιφέρεια μας παρά την τεράστια καταστροφή. Αν και έχουν επισκεφτεί τον Έβρο τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και πολυμελές υπουργικό κλιμάκιο, δεν ακούσαμε ούτε μία πρόταση ή διεκδίκηση από τον Χρήστο Μέτιο, που συμπεριφέρεται μόνο δημοσιοσχετίστικα και  με πλήρη απάθεια ενώ χιλιάδες Εβρίτες δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει».

Τέλος, σημειώνεται ότι «Η ανικανότητα του πλέον είναι επικίνδυνη και καταστροφική».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αντίδραση και από το ΚΙΕΦ για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Κάνει λόγο και για συγκάλυψη στην υπόθεση του δυστυχήματος των Τεμπών   Ανακοίνωση εξ…