Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνελήφθησαν τρεις διακινητές σε Έβρο και Ξάνθη

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές σε Έβρο και Ξάνθη

0

Μετέφεραν συνολικά οχτώ παράτυπους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (30-6-2023) σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις διακινητές, , οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. Λεωφορείο και να μεταφέρει τρεις παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε  αυτοκίνητο και να μεταφέρουν πέντε μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η οδηγός του οχήματος, η οποία στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημά και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς μείωση τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της ΑΜΘ

Στατιστικά στοιχεία για τον Απρίλιο του 2024 έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Περιφερειακή Α…