Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κομοτηνής

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κομοτηνής

0

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24, Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 21:15

Ο Θερινός Κινηματογράφος της ΔΚΕ Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής θα προβάλει την ταινία περιπέτειας «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» (Indiana Jones and the Dial of Destiny) σε σκηνοθεσία Τζέιμς Μανγκολντ.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24, Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 9:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Βρισκόµαστε στο 1969 και ο Indiana Jones (Harrison Ford) είναι έτοιµος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Έχοντας περάσει πάνω από µία δεκαετία διδάσκοντας στο Hunter College της Νέας Υόρκης, ο καταξιωµένος καθηγητής αρχαιολογίας ετοιµάζεται να αποσυρθεί στο ταπεινό και µοναχικό του διαµέρισµα. Όλα αλλάζουν µε την απρόσµενη επίσκεψη της αποξενωµένης βαφτιστήρας του Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge), η οποία αναζητά ένα ανεκτίμητο αρχαίο εύρηµα που είχε εµπιστευτεί ο πατέρας της στον Indy πριν χρόνια. Πρόκειται για τον δίσκο του πεπρωµένου, έναν µηχανισµό του Αρχιµήδη που µπορεί να αλλάξει την ιστορία.

Ως έµπειρη απατεώνισσα, η Helena κλέβει τον µηχανισµό και αποχωρεί γρήγορα από τη χώρα για να το πουλήσει σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήµατα. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το να την κυνηγήσει, ο Indy ξεκινάει µία τελευταία επική διαδροµή. Εντωµεταξύ, ο παλιός εχθρός του Indy, ο πρώην Ναζί Jurgen Voller (Mads Mikkelsen), έχει τα δικά του τροµαχτικά σχέδια για τον µηχανισµό µε σκοπό να αλλάξει τη ροή της παγκόσµιας ιστορίας.

Η ταινία είναι κατάλληλη για θεατές άνω των 12 ετών

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές:

  • Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9:15μμ
  • Το ταμείο θα ανοίγει στις 8:00 μμ.
  • Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Β. Λάσκαρης / «Η στήριξη του σύγχρονου πολιτισμού θα πρέπει να είναι πολιτική επιλογή»

Ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Λάσκαρης μιλάει στο «Ε» για το έργο «Η μάνα αυτουνού…Έλλη Ζάχου Ταχτ…