Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές στον Έβρο

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές στον Έβρο

0

Δύο άτομα πέρασαν στην χώρα τέσσερα άτομα με πλαστική βάρκα από την Τουρκία-Δύο ακόμη εντοπίστηκαν σε Επαρχιακή οδό μεταφέροντας δώδεκα παράτυπους μετανάστες

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 22 Ιουνίου σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στη παρέβρια περιοχή Τυχερού Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν πεζοί τέσσερις παράτυπους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο με πλαστική βάρκα.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε όχημα και να μεταφέρουν δώδεκα παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και συνελήφθησαν.

Ακολούθως, κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χωρίς μείωση τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους της ΑΜΘ

Στατιστικά στοιχεία για τον Απρίλιο του 2024 έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Περιφερειακή Α…