Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Παραμένει πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Παναγιώτης Σταυρακάρας

Παραμένει πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο Παναγιώτης Σταυρακάρας

0

Μεγάλος νικητής στις εκλογές της Κυριακής ήταν ο Πάνος Σταυρακάρας, αφού επιβλήθηκε του έτερου υποψηφίου Σπύρου Ιωαννίδη

Δεύτερη θητεία ως πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα διατελέσει ο Παναγιώτης Σταυρακάρας ύστερα από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 11:00 το πρωί της 11ης Ιουνίου στο Ξενοδοχείο «Αχίλλειο» της Κομοτηνής (4ο χιλ. Κομοτηνής – Ξάνθης).

H Πρόεδρος του ΑΡΙΩΝΑ ΞΑΝΘΗΣ Νατάσα Μακρή δήλωσε ότι « Η οικογένεια του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ αισθάνεται υπερήφανη που ένα μέλος της, ο κ. Παναγιώτης Σταυρακάρας, για δεύτερη συνεχή θητεία εκλέχτηκε ως Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων ΑΜΘ. Θερμά συγχαρητήρια κ. Σταυρακάρα, για τη σημερινή σημαντική εκλογή, πράγμα που φανερώνει πόσο επιτυχημένη ήταν η προηγούμενή σας θητεία! Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και για έναν ακόμη Ξανθιώτη, τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, τον κ. Νίκο Νικολόπουλο για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν και στον κ. Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, την ψυχή της Ασπίδας που και αυτός εκλέχθηκε ως μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Είμαστε σίγουροι πως η αγάπη για την καλαθοσφαίριση που τους διακρίνει, οι γνώσεις τους και η αποτελεσματικότητα τους σε καθετί που έχουν να επιτελέσουν θα γίνει εφαλτήριο ώστε το συγκεκριμένο άθλημα στον τόπο μας να πάει ένα σκαλοπάτι ψηλότερα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΠΣ Ξάνθης: Ο Γιώργος Δρακίδης θα διευθύνει τον σημερινό 45ο τελικό Κυπέλλου

Άλλαξε ο 1ος βοηθός Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ξάνθης ανακοίνωσε τους διαιτητές του …