Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τα νέα της Ακαδημίας του Λεύκιππου

Τα νέα της Ακαδημίας του Λεύκιππου

0

Γεμάτο δράση, χαρούμενα πρόσωπα και πολλά καλάθια περιείχαν τα τελευταία 24ωρα για τα τμήματα υποδομής και τα αγωνιστικά τμήματα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές να δείχνουν το πλούσιο ταλέντο τους εντός και εκτός Ξάνθης.

Ο σκοπός των αγώνων για τα τμήματα υποδομής είναι τα παιδιά να αρχίσουν να αφομοιώνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό όλα όσα δουλεύουν με τους προπονητές τους στις καθημερινές προπονήσεις. Τα φιλικά παιχνίδια αποτελούν μια καλή ευκαιρία και παράλληλα όλοι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τον κύκλο επαφών τους και να περιέλθουν σε μια διαδικασία ομαδικής προσπάθειας.

Για τα αγωνιστικά τμήματα το εφηβικό τμήμα σε φιλικό αγώνα αντιμετώπισε στην Κομοτηνή τον Αίαντα Κομοτηνής όπως και το τμήμα U14 για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Το Σάββατο βρέθηκαν και τα τμήμα U12 και U11 του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ που έδωσαν τις δικές τους αγωνιστικές μάχες με τα αντίστοιχα τμήματα του Άτλαντα Κομοτηνής. Ο Νίκος Ρετζέπης έμεινε ευχαριστημένος από τα παιδιά μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίχτες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με πολλές διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του ΑΠΟΦΚΑ και του Διομήδη από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18

11 μετάλλια κατέκτησε ο ΑΠΟΦΚΑ – 4 ο Διομήδης Διεξήχθη την Κυριακή στην Ελευθερούπολη το δ…