Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα με σχέδια για τη νέα χρονιά από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης

Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα με σχέδια για τη νέα χρονιά από την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης

0

Προηγήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης το πρωί του Σαββάτου 18/02

Το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ και ο  Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ

Το πρωί του Σαββάτου 18/02 η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Θράκης πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική Συνέλευση όσον αφορά το 2022 κι έπειτα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το 2023 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης. Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα η πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης, κ. Ερσίν Μπόζ «αγκαλιάστηκε» από την τοπική κοινότητα, μιας και το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως επίσης και φίλοι-μέλη της Ένωσης.

«Ήταν μία όμορφη εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήσαμε την Ετήσια Γενική Συνέλευσή μας, όπως επίσης και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας»
Ερσίν Μποζ
Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης

Με αφορμή την εκδήλωση, ο κ. Ερσίν Μποζ, δήλωσε στο ‘’Ε’’: «Είχαμε καταρχάς την Ετήσια Γενική Συνέλευσή μας, όπου συζητήσαμε για τα πεπραγμένα αναφορικά με την περασμένη χρονιά, μιλήσαμε για τα οικονομικά του Συλλόγου μας και θέσαμε καινούργιους στόχους και νέες διεκδικήσεις για το τρέχον έτος. Στη συνέχεια, κόψαμε την πίτα μας και είχαμε την μεγάλη τιμή να παρευρίσκεται και ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο κ. Χρήστος Κεσόγλου και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ο κ. Σμάραγδος Κρεμμύδας και τέλος ο κ. Κώστας Ευθυμιάδης, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία νομού Έβρου».

Ακόμη πρόσθεσε: «παρόντες ήταν σύσσωμοι πολιτικοί, πολιτειακοί και θρησκευτικοί άρχοντες της πόλης, ήταν μία όμορφη εκδήλωση, σε μία ‘ζεστή’ ατμόσφαιρα».

Χρύσα Κιατίπη

chkiatipi@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καμπάνια δωρεάν προληπτικών γυναικολογικών εξετάσεων σε χωριά του δήμου Αβδήρων

Εντός Μαΐου εξετάσεις σε Ν. Κεσσάνη, Πόρτο Λάγος, Κουτσό, Γενισέα και Μαγικό   Στο πλ…