Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Δήλωση Γιαννακίδη μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ξάνθης

Δήλωση Γιαννακίδη μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ξάνθης

0

«Η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η συγκρότηση ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης από την 1η Κυριακή αποτελούν την επόμενη κρίσιμη μάχη»

Μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων από τα πέντε ονόματα του ψηφοδελτίου της Ξάνθης ο Στάθης Γιαννακίδης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και η συγκρότηση ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης από την 1η Κυριακή αποτελούν την επόμενη κρίσιμη μάχη, που καλούμαστε να δώσουμε μαζί και δίπλα με τα χιλιάδες μέλη του κόμματος, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, τους φίλους και τις φίλες, την ίδια την κοινωνία.

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, πέρα από ύψιστη τιμή, ευθύνη και χαρά, αποτελεί και ένα ιστορικό καθήκον, για όλους/ες μας και τη συλλογική μας δράση, ώστε να συνεισφέρουμε από κοινού τα μέγιστα σε έναν σημαντικό, δύσκολο και συνάμα όμορφο αγώνα για την ανατροπή του καθεστώτος Μητσοτάκη και την επαναφορά της Ελλάδας σε τροχιά δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης, ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και εύρυθμης δημοκρατικής λειτουργίας.

Είμαι βέβαιος και αισιόδοξος, πως οι πολίτες της Ξάνθης θα στείλουν εμφατικό μήνυμα πολιτικής αλλαγής για δικαιοσύνη παντού και για ένα νέο όραμα για την κοινωνική πλειοψηφία, τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις, τον κόσμο της εργασίας και του μόχθου, τη νέα γενιά!

Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ξάνθης για μια ισχυρή προοδευτική κυβέρνηση. Ισχυροί Ξανθιώτες και Ξανθιώτισσες για μια ισχυρή Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διαμορφώνοντας την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη: Συνέντευξη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δαμιανό Καγγελίδη

Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Μαζί για την Αλλαγή» επισημαίνει: «Εμείς πιστεύο…