Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σε κρύπτη φορτηγού έκρυψε διακινητής τους μετανάστες

Σε κρύπτη φορτηγού έκρυψε διακινητής τους μετανάστες

0

Εντοπίστηκε στην Ε.Ο. Κομοτηνής-Ξάνθης. Καταδίωξη διακινητή σημειώθηκε στην Κομοτηνή, σε άλλη υπόθεση διακίνησης

Συνελήφθησαν την Παρασκευή και το Σάββατο, σε περιοχές της Ροδόπης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Παρασκευής στην παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής– Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό και να μεταφέρει παράνομα δέκα  μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος.

Έπειτα, το πρωί του Σαββάτου στην Κομοτηνή, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στο ύψος του οικισμού Ανθοχωρίου και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα. Τελικά το όχημα αφού κινήθηκε σε κεντρικές οδούς της πόλης ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικά κολωνάκια, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Μπλόκαραν» 60 κροτίδες στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας

Εντοπίστηκαν σε έλεγχο σε ΙΧ   Συνελήφθη την παραμονή του Πάσχα στο Συνοριακό Σημείο …